MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Ne oldu laa.:F Ayy iki dokundurmaya da gelmiyor.:(

@primavera dedik ben sana ilacın Riri diye.:Z Beğenmene çok mutlu oldum çünkü korkuyordum bu şarkıdan ve Stay'den.:D

Valla hep iyi seçimler yapıyor.:A Valla Çiğdem ile sen geçen sezon harcamışsınız.:A
Hep diyor ya çıldıracam la 2.haftaya yeni geldik daha. :F Ayrıca Elimle şarkısını benim önermediğimi nerden biliyon :A

Hep diyor ya çıldıracam la 2.haftaya yeni geldik daha. :F Ayrıca Elimle şarkısını benim önermediğimi nerden biliyon :A

Valla ben neticeye bakarım. Benim icin 3. Sezonda ki Serdar'dan dağa iyi başladı.:Z

Yorumlarımı yapayım ben de artık :D

@-potterhead- Barış Manço yine çok iyi zaten destekliyorum.Barış Manço bu sezon hata yapmazsa kesin çeyrek final görür :)

@mrt-06 Bence geçen haftaya göre düşüş var,bu puanlarıma da yansır ama kesinlikle eleme potasında olmazsın :)

@tolgab Zaten Demet'i destkeliyorum ama hata yapıyorsun nasip değilmiş i kullanmlıydın cidden atlatırdın haftayı :A

@sokak sanati Riri'm ya çok iyi gelmişsin.Yine iyi puan veririm.Bu arada BBHMM'nin gta remixini kullansana :D

@Harunnn60 Zaten şarkıyı ben önerdim yani 20 vermezsem ayıp ederim bak böyle diyeyim :A

@EFE UYSAL Mustafa Ceceli çok güzel coverlamış %100 yükseliş yaşayacak isimlerdensin.

@Çiğdem- Zaten Ego yu kullan demiştim.Severim ama ilk beş için yeterli olur mu sanmıyorum :(

@adımutlulukk hangi şarkı senindi :A

@Aserat Bu şarkıyı pek sevmem iyi ki ilk iki haftadan kullandın yoksa elenebilirdi.Tabii hala elenebilir :A

@denizz19 1.olacağını düşünüyorum bu kadarı yeter herhalde :D

@Bully DÜŞÜŞ YAŞAMIŞSIN :( :( :( :(

@OzaN Bu haftaki 1.msin çünkü en sevdiğim Atiye şarkılarındandır.

@soo şarkıyı ben önerdim,iyi bir seçim yapmışsın.Final puanı alacağını düşünüyorum.

@*YıldırıM* Bully den çok daha iyi tercihler yapıyorsun kesinlikle.Helal olsun :A

@xemrexxx Ay geçen hafta nasıl final puanı alamadın hala şoktayım :( Onun kadar iyi değil bence :(

@HachiKo Bu şarkı harcanır mı ya.Bence biraz daha geç kullanabilirdin.Tabii bu benim düşüncem

Gördüm Cengo.:bhr: :Z

Çok sevdiğim bir grup tüm şarkılarını çok seviyorum biliyorsun zaten sadece 1-2 sini sevmiyorum onları da biliyorsun.Onlar haricinde benden hep iyi alacaksın.Keşke bu hafta final puanı alabilseydin :D
Evet biliyorum geçen sezondan beri her defasında sevdiğini söylüyorsun, hatta sayemde bilmediğin şarkıları da sevdin. :Z

Aynen ya, keşke final puanı alabilseydim 2 puanla kaçırmak üzdü. :F

@Bully ayoll senin haberin yok tabi @*YıldırıM* 1.hafta konusunda bully bana yaz günü şarkısını öneriyordu ama ben onu dinlemedim elimdeyi kullandım diye kendinisini övüp sana tekme atıyordu hahaha :F:F:F

@GunesinOglu ayoll ilk 5 olurmu olmazmı sen 20 puanı verde gerisi kısmet en azından elimden geleni yaptım dersin için rahat olur :F:F:F

@Bully ayoll senin haberin yok tabi @*YıldırıM* 1.hafta konusunda bully bana yaz günü şarkısını öneriyordu ama ben onu dinlemedim elimdeyi kullandım diye kendinisini övüp sana tekme atıyordu hahaha :F:F:F

@GunesinOglu ayoll ilk 5 olurmu olmazmı sen 20 puanı verde gerisi kısmet en azından elimden geleni yaptım dersin için rahat olur :F:F:F
Yaz Günü değil kız Yaz Yağmuru şu şarkının güzelliğine bir bak hele 90'ların en unutulmaz slowlarındandır kesinlikle. :love1:İlk hafta bunu kullansa ilk 10, ilk 15 görebilirdi Bilsem Ki ile ilgi görmüştük bu şarkı da ilgi görürdü bence. :A

Elimle'yi de ben önerdim ki ona :F Nankör Star'cı işte naparsın. :A

@Bully Balım ı bile kullanmadı Serdar dan ne anlar :A @*YıldırıM* reis kullanacak :Fa
Ben yarışma başlamadan bir liste yaparım kendime o listenin dışına çıkmam Balım yeni bir şarkıydı riskli olabilirdi ama Yıldırım All-Star'da gönül rahatlığıyla kullanabilir All-Star'da Serdar'la yarışsam ben de kullanırdım Balım'ı yani. :D

@Bully Yaz Günü'nü kullanmanı ben çok istemiştim @*YıldırıM* yaz günü nü kulllan bak garanti ilk ondasın :D

Dinliyorum şu an. :F

Ben de severim ama bilemiyorum kullanılabilir belki. :D

Yaz Günü değil kız Yaz Yağmuru şu şarkının güzelliğine bir bak hele 90'ların en unutulmaz slowlarındandır kesinlikle. :love1:İlk hafta bunu kullansa ilk 10, ilk 15 görebilirdi Bilsem Ki ile ilgi görmüştük bu şarkı da ilgi görürdü bence. :A

Elimle'yi de ben önerdim ki ona :F Nankör Star'cı işte naparsın. :A
ayyy öyle analtmıyor işte yaz yağmuru falan diyor kendi lendine konusuyor ben onu dinlemedim elimleyi ben kullandım diyordu göğsünü kabarta kabarta anlatıyordu:A

ayyy öyle analtmıyor işte yaz yağmuru falan diyor kendi lendine konusuyor ben onu dinlemedim elimleyi ben kullandım diyordu göğsünü kabarta kabarta anlatıyordu:A
Aman bırak ne hali varsa görsün bu kafayla giderse 10.haftadan sonrasını çıkaramaz zaten. :A