bana gelmemişBu hafta yine çok güzel bir şarki ile katılıyorum. Zaten herkesin bildigi bir parçadir bence, umarim begenilir.
"Sen Bensiz Ben Sensiz"
Etiketi copy-paste yaptim. Umarim gitmişdir.
@HachiKo @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @-potterhead- @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @*YıldırıM* @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @berkann @primavera @mrt-06
Bana da gelmedi. Şarkıyı beğendim yine yüksek puan alırsın benden.Bu hafta yine çok güzel bir şarki ile katılıyorum. Zaten herkesin bildigi bir parçadir bence, umarim begenilir.
"Sen Bensiz Ben Sensiz"
@HachiKo @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @-potterhead- @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @*YıldırıM* @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @berkann @primavera @mrt-06
Bana da gelmediBu hafta yine çok güzel bir şarki ile katılıyorum. Zaten herkesin bildigi bir parçadir bence, umarim begenilir.
"Sen Bensiz Ben Sensiz"
Baya güzel söylemiş 10 numara sesi var.@EFE UYSAL ayy süper bir düet vlla 2-3 gündür gül rengini bu düetten dinliyorum gerçektede bir düet çalısması olmalı bence kız çok güzel eşlik ediyor ceceliye
evet bu şarkıyı bu videodan dinliyorum son günlerdeBaya güzel söylemiş 10 numara sesi var.
Hiç susmazkii o boşun çabalıyorlar.evet bu şarkıyı bu videodan dinliyorum son günlerde
ayy yorumlarada gül gül ölüyorum bengü için şu karı bir sussun diye yorumlar var hahahaha
0:30 0:35 arasını izlemeye alsana ceceli kız söylemesini bıraktı sanıyor ve şarkı söylemeye yöneliyor ama kız şarkısını kesmeyince cecelide bozuntuya vermiyor oynamaya devam ediyor hahahaHiç susmazkii o boşun çabalıyorlar.
Hahahahaaa gördüm.0:30 0:35 arasını izlemeye alsana ceceli kız söylemesini bıraktı sanıyor ve şarkı söylemeye yöneliyor ama kız şarkısını kesmeyince cecelide bozuntuya vermiyor oynamaya devam ediyor hahaha
Gelmedi bildirim Ahmetim. @vadikızı ablam senden de gelmedi. Şu etiketleri üstteki adres çubuğuna yapıştırın diyorum önce.Bu hafta yine çok güzel bir şarki ile katılıyorum. Zaten herkesin bildigi bir parçadir bence, umarim begenilir.
"Sen Bensiz Ben Sensiz"
@batuhankaralar @HachiKo @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @-potterhead- @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @*YıldırıM* @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @berkann @primavera @mrt-06
Tabiiki forumda en eski tanıdıklarından biri ben olduğum için senden kıyak beklemiyorum nerden çıkardın bunu? Yine 10 küsür bir şey mi verdin?İlla yorumlamam mı lazım?
Puanın verdim, ama yine hayal kırıklığına uğrayacağından korkuyorum.
@Bully @sokak sanati @mrt-06 @Çiğdem- @batuhankaralar @ozgur2113 @EFE UYSAL @harzemliişah @sürgünüm @beyazsoy @Yiğitt @EnveR @xemrexxx @tolgab @vadikızı @denizz19 @GunesinOglu @soo @Aserat @Tzira @S.G.A.T. @adımutlulukk @*YıldırıM* @Harunnn60 @OzaN @Billy Kane @Ahmad @-potterhead- @berkann @HachiKo @DarkLeqenD @Titanium @Amoureux @cevaa @primavera @yigit_00