MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Gelmedi bildirim Ahmetim. :( @vadikızı ablam senden de gelmedi. :D Şu etiketleri üstteki adres çubuğuna yapıştırın diyorum önce. :T:

Ahmet senin şarkını bu hafta daha çok beğendim. :D

Tabiiki forumda en eski tanıdıklarından biri ben olduğum için senden kıyak beklemiyorum nerden çıkardın bunu? :A Yine 10 küsür bir şey mi verdin? :T:
Her şarkıyı dinleyip 100 üzerinden puan verip sonra sıralıyorum. Senin puanın geçen haftakinden daha iyi ve bu haftaki şarkılar genel olarak geçen haftakilere göre daha kötü olduğu için kanımca, iyi bi şeyler alabilirsin :D

uzun sürdü sanki. 2 gün oldu şarkı yollamak bu kadar sürüyorsa oylamada pazara kalır. .ss
Evet şarkı yollama 1 gün oylama 2 gün olmalı ama bizimkiler şarkı yollamaktan acizler :D

Her şarkıyı dinleyip 100 üzerinden puan verip sonra sıralıyorum. Senin puanın geçen haftakinden daha iyi ve bu haftaki şarkılar genel olarak geçen haftakilere göre daha kötü olduğu için kanımca, iyi bi şeyler alabilirsin :D
Bana Biraz Renk Ver'i nasıl buldun :)

Beğendiysen ne mutlu güzel şarkıdır gerçekten gerçi daha oyları kullanmadık ama olsun :D
Türk müzik sektörü gerçekten acınacak durumda bence, o yüzden Sıla hep yüksek puan alır gibime geliyor benden yarışma boyunca, çünkü diğerlerinden gerçekten daha iyi :D

Herkes çok uymuş dedi ilginç :F
Gencebay'ın sesi de ince denebilir belki ama sesi tok. Çok çiğ Ceceli'nin sesi.
Şarkıları iyi de sesini sevmem pek :D

Yatcaz Kalkcaz'ı paylaş sen bir an önce :D

Evet ilginçmiş. :A O değil de herkes senin puanını merak ediyor hayır öyle dışardan müzikten çok anlıyormuşsun gibi de gözükmüyorsun ama nedense sormam gerektiğini hissediyorum şahsen. :D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961