Sen onun bütün şarkılarını süper diyorsun.Sıla'nın adı yeter müzik yarışması denince. Kenar Süsü çok anlamlı bir şarkı sen ne anlarsın.
Sen onun bütün şarkılarını süper diyorsun.Sıla'nın adı yeter müzik yarışması denince. Kenar Süsü çok anlamlı bir şarkı sen ne anlarsın.
Ayy canımmm yaEvet müthiş bir insanım, hiç kin tutamam. Ama o puanın bana çok dokundu.
Eyvallah18 verdim bende şarkıya
Sıla'nın her şarkısının özellikle slow şarkılarının bir hikayesi var o sebeple hepsi güzel. Boş şarkısı yokSen onun bütün şarkılarını süper diyorsun.
:
USER=85753] @HachiKo[/USER] @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @-potterhead- @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @*YıldırıM* @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @berkann @primavera @mrt-06
uzun sürdü sanki. 2 gün oldu şarkı yollamak bu kadar sürüyorsa oylamada pazara kalır. .ss
Her şarkıyı dinleyip 100 üzerinden puan verip sonra sıralıyorum. Senin puanın geçen haftakinden daha iyi ve bu haftaki şarkılar genel olarak geçen haftakilere göre daha kötü olduğu için kanımca, iyi bi şeyler alabilirsinGelmedi bildirim Ahmetim. @vadikızı ablam senden de gelmedi. Şu etiketleri üstteki adres çubuğuna yapıştırın diyorum önce.
Ahmet senin şarkını bu hafta daha çok beğendim.
Tabiiki forumda en eski tanıdıklarından biri ben olduğum için senden kıyak beklemiyorum nerden çıkardın bunu? Yine 10 küsür bir şey mi verdin?
Evet şarkı yollama 1 gün oylama 2 gün olmalı ama bizimkiler şarkı yollamaktan acizleruzun sürdü sanki. 2 gün oldu şarkı yollamak bu kadar sürüyorsa oylamada pazara kalır. .ss
Bana Biraz Renk Ver'i nasıl buldunHer şarkıyı dinleyip 100 üzerinden puan verip sonra sıralıyorum. Senin puanın geçen haftakinden daha iyi ve bu haftaki şarkılar genel olarak geçen haftakilere göre daha kötü olduğu için kanımca, iyi bi şeyler alabilirsin
Geçen haftakiyle aynı puanı vermişim, farkında olmadan. En iyilerden şu ana kadar ki. Atacan'ınkinden de iyiEvet şarkı yollama 1 gün oylama 2 gün olmalı ama bizimkiler şarkı yollamaktan acizler
Bana Biraz Renk Ver'i nasıl buldun
Ceceli?Geçen haftakiyle aynı puanı vermişim, farkında olmadan. En iyilerden şu ana kadar ki. Atacan'ınkinden de iyi
Beğendiysen ne mutlu güzel şarkıdır gerçekten gerçi daha oyları kullanmadık ama olsunGeçen haftakiyle aynı puanı vermişim, farkında olmadan. En iyilerden şu ana kadar ki. Atacan'ınkinden de iyi
Açıkçası pek beğenmedim. Havasını bozmuş ve çok 'yumuşak' söylemiş yakışmamış şarkıya bence..Ceceli?
Herkes çok uymuş dedi ilginçAçıkçası pek beğenmedim. Havasını bozmuş ve çok 'yumuşak' söylemiş yakışmamış şarkıya bence..
Ki şarkı bence Ceceli'nin sesine göre bi şarkı da değil.
gülşen?Açıkçası pek beğenmedim. Havasını bozmuş ve çok 'yumuşak' söylemiş yakışmamış şarkıya bence..
Ki şarkı bence Ceceli'nin sesine göre bi şarkı da değil.
Türk müzik sektörü gerçekten acınacak durumda bence, o yüzden Sıla hep yüksek puan alır gibime geliyor benden yarışma boyunca, çünkü diğerlerinden gerçekten daha iyiBeğendiysen ne mutlu güzel şarkıdır gerçekten gerçi daha oyları kullanmadık ama olsun
Gencebay'ın sesi de ince denebilir belki ama sesi tok. Çok çiğ Ceceli'nin sesi.Herkes çok uymuş dedi ilginç
Yatcaz Kalkcaz'ı paylaş sen bir an öncegülşen?
Evet ilginçmiş. O değil de herkes senin puanını merak ediyor hayır öyle dışardan müzikten çok anlıyormuşsun gibi de gözükmüyorsun ama nedense sormam gerektiğini hissediyorum şahsen.Her şarkıyı dinleyip 100 üzerinden puan verip sonra sıralıyorum. Senin puanın geçen haftakinden daha iyi ve bu haftaki şarkılar genel olarak geçen haftakilere göre daha kötü olduğu için kanımca, iyi bi şeyler alabilirsin