Umarım memnun olursunBenden yüksek verdin mi bana sen.
Katy Perry
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Bu hafta Katy Perry'nin en çok izlenen şarkısı ile katılıyoruz. Forumda da popüler olan bu şarkı ile iyi puanlar alacağımı düşünüyorum.
Yabancı diye ön yargılı olan üyeler bu sefer iyi verecek diye zannediyorum çünkü bu şarkı ile Katy Perry, Youtube'da 1.000.000.000 izlenmeyi geçen ilk kadın şarkıcı oldu.
Klibi ile ayrı tadı şarkısı ile ayrı tadı olan bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim.
Şuan şarkının izlenme sayısı 😎
Ekli dosyayı görüntüle 47171
Katy Perry - Dark Horse
▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
TarkanOylarımı kullandım. Bu hafta 2 şarkı çok iyiydi, 2 şarkı kötüydü benim açımdan. Kalan şarkılar iyiydi ama bir şekilde sıralamam gerekti, şarkısına güzel diyip düşük ya da ortalama verdiklerim kusura bakmasınlar artık.
bu haftaki şarkım Sor@Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @destere @vadikızı @cookies @Almila @OzaN @Harunnn60 @EFE UYSAL @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @Amoureux @Bully @ozgur2113 @batuhankaralar @Tzira @-potterhead- @ABAY_06 @BesaleT @cevaa @xdragxx @Aserat @tolgab @adımutlulukk @mrt-06 @eskici @Castei @turkuazz @Reytinger @DarkLeqenD @*YıldırıM* @Titanium @S.G.A.T. @hayret bi şey @soo
Oylarımı kullandım. Bu hafta 2 şarkı çok iyiydi, 2 şarkı kötüydü benim açımdan. Kalan şarkılar iyiydi ama bir şekilde sıralamam gerekti, şarkısına güzel diyip düşük ya da ortalama verdiklerim kusura bakmasınlar artık.
Umarım memnun olursun
Nerden kapılıyorsun böyle hislere anlamıyorum.Ben 7+ değil mi.
Memnun kalmayı umuyorum. Kalmazsam acısı çıkar.
Nerden kapılıyorsun böyle hislere anlamıyorum.
Klibe göre puan vermeyeceğimi söylemiştim. Şarkı da bir Rude Boy ve Don't Stop the Music değil benim için.Klip zevkine hitap ediyor. Şarkı desen bambaşka bir olay.
Klibe göre puan vermeyeceğimi söylemiştim. Şarkı da bir Rude Boy ve Don't Stop the Music değil benim için.Ama güzel.
Ayrıca bana 1 puan verip +7 beklemen de çok ilginç.
Diğer şarkılar da güzeldi napayım.Ben kaç hafta tama yakın verdim onlara say.Güzelse hakkını ver yoksa sevdiğim olmasada olur bile iyi almaz benden.
onu bunu bırakın yıldıza kaç verdinizValla bilemicem o zaman Rude Boy ve Don't Stop the Music yarı finale dahi kalsa t isterim.
Beğenmediğim 2 isimden biriydi.onu bunu bırakın yıldıza kaç verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?