MusicSurvivor All Star | 14.Hafta

Oylarımı kullandım. Bu hafta 2 şarkı çok iyiydi, 2 şarkı kötüydü benim açımdan. Kalan şarkılar iyiydi ama bir şekilde sıralamam gerekti, şarkısına güzel diyip düşük ya da ortalama verdiklerim kusura bakmasınlar artık. :)

Katy Perry
maxresdefault.jpg

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Bu hafta Katy Perry'nin en çok izlenen şarkısı ile katılıyoruz. Forumda da popüler olan bu şarkı ile iyi puanlar alacağımı düşünüyorum.:bhr:

Yabancı diye ön yargılı olan üyeler bu sefer iyi verecek diye zannediyorum çünkü bu şarkı ile Katy Perry, Youtube'da 1.000.000.000 izlenmeyi geçen ilk kadın şarkıcı oldu. :Z

16866-katy-620x0-1.jpg

Klibi ile ayrı tadı şarkısı ile ayrı tadı olan bu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim. :bhr:

Şuan şarkının izlenme sayısı 😎
Ekli dosyayı görüntüle 47171

giphy.gif

:ZKaty Perry - Dark Horse:Z
▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬

@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
tumblr_n1b9vfieaE1qeu2t7o1_r1_500.gif

:love1::love1::love1::love1:

hepsini izledim yorumum az sonra yani bir kaç onbeş dakika sonra :)
forum yine çok ağır anca akşamı bulur tekrar buraya uğramam :)

Şarkıları detaylı dinliyorum oylama yapmak baya zor..şu an tüm şarkıları sırayla dinliyorum.

Klip zevkine hitap ediyor. Şarkı desen bambaşka bir olay.:A
Klibe göre puan vermeyeceğimi söylemiştim. Şarkı da bir Rude Boy ve Don't Stop the Music değil benim için. :A Ama güzel.

Ayrıca bana 1 puan verip +7 beklemen de çok ilginç. :A

Klibe göre puan vermeyeceğimi söylemiştim. Şarkı da bir Rude Boy ve Don't Stop the Music değil benim için. :A Ama güzel.

Ayrıca bana 1 puan verip +7 beklemen de çok ilginç. :A

Ben kaç hafta tama yakın verdim onlara say.:A Güzelse hakkını ver yoksa sevdiğim olmasada olur bile iyi almaz benden.:A

Ben kaç hafta tama yakın verdim onlara say.:A Güzelse hakkını ver yoksa sevdiğim olmasada olur bile iyi almaz benden.:A
Diğer şarkılar da güzeldi napayım. :D Ben de sana hiç 1 vermedim ama sen 2 kez 1 verdin ona bakarsak :A

Almazsa almasın napalım sağlık olsun. :A