y sen genel yorum yap spora gidicemAy bi sizin zıtlaşmanız eksikti.
Her yerde.![]()
y sen genel yorum yap spora gidicemAy bi sizin zıtlaşmanız eksikti.
Her yerde.![]()
Şu an kendi şarkımı dinliyorum.y sen genel yorum yap spora gidicem![]()
Şu an kendi şarkımı dinliyorum.![]()
Son Tarkan kaldı sanırsam.
inşallah #ceceligohomeOylarımı kullandım, bu hafta çok iddiasız olmuş sanki?Yani sıralama yaparken hiç zorlanmadım, tık diye yazdım.
Haftanın en iyi şarkısı Sıla'ydı zaten, açık ortada.@denizz19
Yıldız Tilbe hayal kırıklığı olsa da ortalama verdim, Rihanna'yı pek beğenmedim.Shakira etkisiyle.. Mustafa Ceceli bu haftayı atlatırsa artık rahat ama bu hafta yanlış şarkı seçmiş bence. @xemrexxx @sokak sanati @EFE UYSAL
Herkese başarılar.![]()
Ay nasıl biliyor diyeceğim ama 1 vermedim.sence @Yiğitt iki taş gibi kadına 1 den başka hangi pointi verir![]()
Ne diyon sen 1mi verdin. Benim en sevdiğim hareketlisi ne kadar zevksniz.ssssOylarımı kullandım, bu hafta çok iddiasız olmuş sanki?Yani sıralama yaparken hiç zorlanmadım, tık diye yazdım.
Haftanın en iyi şarkısı Sıla'ydı zaten, açık ortada.@denizz19
Yıldız Tilbe hayal kırıklığı olsa da ortalama verdim, Rihanna'yı pek beğenmedim.Shakira etkisiyle.. Mustafa Ceceli bu haftayı atlatırsa artık rahat ama bu hafta yanlış şarkı seçmiş bence. @xemrexxx @sokak sanati @EFE UYSAL
Herkese başarılar.![]()
Ne diyon sen 1mi verdin. Benim en sevdiğim hareketlisi ne kadar zevksniz.ssss
Yok 1 vermedim ama çok iyi de vermedim onu diyom.Ne diyon sen 1mi verdin. Benim en sevdiğim hareketlisi ne kadar zevksniz.ssss
Sen elencen kaçış yok finale çıkınca hoplayacaksın.hadi inşallah
![]()
işte bu hafta gittin gittin yoksa son 4 e ka rahatsın.ssSen elencen kaçış yok finale çıkınca hoplayacaksın.Bunlar kaldı çatla Unutamam Es Eksik Hüsran Gül Rengi ve Sevgilim @Yiğitt
Kullanmaya başla artık.Sen elencen kaçış yok finale çıkınca hoplayacaksın.Bunlar kaldı çatla Unutamam Es Eksik Hüsran Gül Rengi ve Sevgilim @Yiğitt
Haftaya Sevgilim gelecek.işte bu hafta gittin gittin yoksa son 4 e ka rahatsın.ss
Haftaya Sevglim gelecek.Kullanmaya başla artık.![]()