- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Akşam uğrarım, yetişirsem hesaplaşırız.
Oylama Salı günü bitiyor
Akşam uğrarım, yetişirsem hesaplaşırız.
Haklısın ama şunu söyleyeyim.. aslında şarkılarını çok beğenirim ama şöyle bir durum: oylamayı yaparken o haftaki tüm şarkıların değerlendirilmesi olduğundan bazen sıralama bu şekilde olabiliyor..ayrıca yağmur ağlıyor ile benden tam puan almıştın yarışmacı sayısı şu an sadece 9 kaldı.durum böyle oluncada oylama daha bi zor olacaktır..zaten her oylama sonunda düşük puanla oyladığım yarışmacılara inan çok üzülüyorum..ama dediğim gibi şarkının kötü olduğundan değil o haftaki oylamadan kaynaklanıyor.@turkuazz senden bir yüksek alamadık bunlar kaldı sevdiğim vardır heralde. Unutamam Es Eksik Hüsran Gül Rengi ve Sevgilim
Aynen unuttum pardın Bu şarkılar nasıl?Haklısın ama şunu söyleyeyim.. aslında şarkılarını çok beğenirim ama şöyle bir durum: oylamayı yaparken o haftaki tüm şarkıların değerlendirilmesi olduğundan bazen sıralama bu şekilde olabiliyor..ayrıca yağmur ağlıyor ile benden tam puan almıştın yarışmacı sayısı şu an sadece 9 kaldı.durum böyle oluncada oylama daha bi zor olacaktır..zaten her oylama sonunda düşük puanla oyladığım yarışmacılara inan çok üzülüyorum..ama dediğim gibi şarkının kötü olduğundan değil o haftaki oylamadan kaynaklanıyor.
Söylediğin şarkıların hepsi iyi..es es ile hüsran benim açımdan çok dikkat çekecek şarkılar..özellikle es es çok iyi bir şarkıdır..Aynen unuttum pardın Bu şarkılar nasıl?
9 Barış 8 Sıla 1 Yalın ee9, 8 ve 1 puanlar kolay da diğerleri zor. Haftalar ilerledikçe oy vermek zorlaşıyor.
SılaOylarımı kullandım Hayırlısı olsun
@EFE UYSAL bu şarkıyla gelmen için kafana silah falan mı dayadılar ?
Seni bir telaşlı görüyorum bu hafta nedense. Dünde @denizz19 'de bir panik vardı.@Felon Yeniden'le geldik sen foruma girmiyorsun. @*YıldırıM* sen de es geçme bu haftayı.
@Almila @batuhankaralar @ABAY_06 ve @Billy Kane'den de umutluyum bu hafta.
Bende mi panik vardı yoo ben panik yapmam ki panikletirimSeni bir telaşlı görüyorum bu hafta nedense. Dünde @denizz19 'de bir panik vardı.
Hadi bakalımiyisin iyi
Dün Sıla tehlikede olabilir dedi bazı üyeler sende konuya geldin biraz atar yaptın sonra durum güncellemesi yaptın Sıla ilk 3'te olacak diye. Bana öyle geldi.Bende mi panik vardı yoo ben panik yapmam ki panikletirim
Yok ya telaşlı değilim ama şarkımı sevenler oy kullanmayı unutmasınlar istiyorum tabii biraz da sıkıntıdan uğraşıyorum.Seni bir telaşlı görüyorum bu hafta nedense. Dünde @denizz19 'de bir panik vardı.
Hayır tehlikede olabilir diyen kişi belli zaten onun dışında da kötü diyen yok. Kendileri bir şarkıyı beğenmeyince otomatikman o şarkı elenme adayı gösteriliyor o yüzden tepki gösterdim ki zaten Sıla'yı pek sevmediğini de biliyoruz o kişinin böyle yorumlar yapması gayet normal.Dün Sıla tehlikede olabilir dedi bazı üyeler sende konuya geldin biraz atar yaptın sonra durum güncellemesi yaptın Sıla ilk 3'te olacak diye. Bana öyle geldi.
Daha günümüz var
Evet hiç sorma. Boş bırakmaya gelmiyor mesela bu son 9'a kalan kişilerin çoğu aktif üyeler o yüzden yarışma için aktif olmak şart.Yok ya telaşlı değilim ama şarkımı sevenler oy kullanmayı unutmasınlar istiyorum tabii biraz da sıkıntıdan uğraşıyorum.
Ama boş bırakmaya da gelmez tabii burası All-Star nolacağı belli olmaz. Geçen hafta ortalıkta yoktun eleniyordun mesela az daha.
Ne zaman unuttuk sanki atarım bi ara.