MusicSurvivor All Star | 14.Hafta

@turkuazz senden bir yüksek alamadık bunlar kaldı sevdiğim vardır heralde. :A Unutamam Es Eksik Hüsran Gül Rengi ve Sevgilim :D
Haklısın ama şunu söyleyeyim.. aslında şarkılarını çok beğenirim ama şöyle bir durum: oylamayı yaparken o haftaki tüm şarkıların değerlendirilmesi olduğundan bazen sıralama bu şekilde olabiliyor..ayrıca yağmur ağlıyor ile benden tam puan almıştın:) yarışmacı sayısı şu an sadece 9 kaldı.durum böyle oluncada oylama daha bi zor olacaktır..zaten her oylama sonunda düşük puanla oyladığım yarışmacılara inan çok üzülüyorum..ama dediğim gibi şarkının kötü olduğundan değil o haftaki oylamadan kaynaklanıyor.

Haklısın ama şunu söyleyeyim.. aslında şarkılarını çok beğenirim ama şöyle bir durum: oylamayı yaparken o haftaki tüm şarkıların değerlendirilmesi olduğundan bazen sıralama bu şekilde olabiliyor..ayrıca yağmur ağlıyor ile benden tam puan almıştın:) yarışmacı sayısı şu an sadece 9 kaldı.durum böyle oluncada oylama daha bi zor olacaktır..zaten her oylama sonunda düşük puanla oyladığım yarışmacılara inan çok üzülüyorum..ama dediğim gibi şarkının kötü olduğundan değil o haftaki oylamadan kaynaklanıyor.
Aynen unuttum pardın :F Bu şarkılar nasıl?

Seni bir telaşlı görüyorum bu hafta nedense. :A Dünde @denizz19 'de bir panik vardı. :A
Yok ya telaşlı değilim ama şarkımı sevenler oy kullanmayı unutmasınlar istiyorum tabii biraz da sıkıntıdan uğraşıyorum. :D

Ama boş bırakmaya da gelmez tabii burası All-Star nolacağı belli olmaz. :A Geçen hafta ortalıkta yoktun eleniyordun mesela az daha. :D

Dün Sıla tehlikede olabilir dedi bazı üyeler sende konuya geldin biraz atar yaptın sonra durum güncellemesi yaptın Sıla ilk 3'te olacak diye. :D Bana öyle geldi. :F
Hayır tehlikede olabilir diyen kişi belli zaten onun dışında da kötü diyen yok. Kendileri bir şarkıyı beğenmeyince otomatikman o şarkı elenme adayı gösteriliyor o yüzden tepki gösterdim ki zaten Sıla'yı pek sevmediğini de biliyoruz o kişinin böyle yorumlar yapması gayet normal. :)

@Bully @denizz19 oy kullanmayı unutmayın :X
Daha günümüz var :A

Yok ya telaşlı değilim ama şarkımı sevenler oy kullanmayı unutmasınlar istiyorum tabii biraz da sıkıntıdan uğraşıyorum. :D

Ama boş bırakmaya da gelmez tabii burası All-Star nolacağı belli olmaz. :A Geçen hafta ortalıkta yoktun eleniyordun mesela az daha. :D
Evet hiç sorma. :D Boş bırakmaya gelmiyor mesela bu son 9'a kalan kişilerin çoğu aktif üyeler o yüzden yarışma için aktif olmak şart. :D