Birbirimizi kaybetmek üzereyiz umarım haftaya toparlarız.Neyse özelden hallederiz.
tabi gördün yalının elenme riskini hemen düşük ver .ssBeğenmediğim 2 isimden biriydi.
Yalın mı elenme riskinde yok artık bunlar hep şehir efsanesi sonuçlarda cevabımızı veririz.tabi gördün yalının elenme riskini hemen düşük ver .ss
Birbirimizi kaybetmek üzereyiz umarım haftaya toparlarız.
elimde daha çok şarkı var koskoca yıldız tilbe be sezen aksunun ezeli rakibiYalın mı elenme riskinde yok artık bunlar hep şehir efsanesi sonuçlarda cevabımızı veririz.
Şarkıyı gerçekten beğenmedim ayrıca bu haftaya bırakılmaması gereken bir şarkıydı ama elinde bir şey kalmayınca napacan mecbur.
Laflara bak hele senin affını isteyen var sanki.Geri dönülmez hatalar yapmadın. Affederim.
Sen bu haftayı atlatabileceğini mi zannediyorsunelimde daha çok şarkı var koskoca yıldız tilbe be sezen aksunun ezeli rakibi
Laflara bak hele senin affını isteyen var sanki.
Sen bu haftayı atlatabileceğini mi zannediyorsun
atlatırsma sana nanik gerçi ben atlamazsan ceceli atlatır o da nanik yapacak şarkılara sahipLaflara bak hele senin affını isteyen var sanki.
Sen bu haftayı atlatabileceğini mi zannediyorsun
Sıla düşmanlığına beni karıştırma.İşte sen biraz alttan alican ben biraz alttan alıcam Sıla'yı çöpe yollayacağız.
Sen bir elen, senden kurtulalım da hele gerisini düşünürüz.atlatırsma sana nanik gerçi ben atlamazsan ceceli atlatır o da nanik yapacak şarkılara sahip
Sıla düşmanlığına beni karıştırma.
jüri olucam yanlızSıla düşmanlığına beni karıştırma.
Sen bir elen, senden kurtulalım da hele gerisini düşünürüz.
Finale kalmadan bilemeyiz. Bizi birbirimize düşürüp aradan finale sıyrılma derdindesin farkındayım.Finalde zalim de gelse her şey sensinde gelse Sevişmeden uyumayalimi geçemez.
Üst üste düşük puanlar gelirse bedelini ödersin.jüri olucam yanlız
Finale kalmadan bilemeyiz. Bizi birbirimize düşürüp aradan finale sıyrılma derdindesin farkındayım.
ne bedeliymiş cüri olunca bişi yapamazsınFinale kalmadan bilemeyiz. Bizi birbirimize düşürüp aradan finale sıyrılma derdindesin farkındayım.
Üst üste düşük puanlar gelirse bedelini ödersin.
oylarımı tamamladım..
ilk 3 oylamam: rihanna ahmet kaya sıla..
@sokak sanati @Yiğitt @denizz19
ayrıca katy ile yalında fena puan almadılar..@Bully @Harunnn60
şarkılar hakkındaki yorumlar:
rihanna: iyi şarkıydı..düet şeklinde bir şarkı..başarılı buldum..
ahmet kaya:iyi şarkıydı..nakaratıda baya dikkat çekici olmuş..
sıla:iyi şarkıydı..özellikle sılanın çok iyi şarkılarından biri olduğunu söyleyebilirim..
katy: şarkıyı başarılı buldum..katy nin bu şarkıda yorumu baya iyiydi..
yalın: yalının çok başarılı bulduğum şarkılarından..oylama listesinde ilk 5 te bulundu..böylesine zorlu bir hafta olmasaydı zirvede dahi yer alabilirdi..
öbür şarkılarıda başarılı buldum..ama malum oylama yaparken sonuçta puanlama yapıldığı için durum bu şekilde oldu...yarışmacı sayısı baya azaldı bu yüzden oylamalar daha bir zor oluyor.şarkılarını başarılı bulduğum ancak düşük puan oylama yaptığım arkadaşlar kızmasınlar..
Tüm yarışmacılara başarılar dilerim..
Helal olsun. Yine beğenmeyeceğini tahmin etmiştim haftayı atlatırsak önümüzdeki hafta sağlam bir slowla gelecem onu beğeneceğini düşünüyorum aslında ama bakalım artık.Ben de gönderdim oyları. Bu hafta da pek olağanüstü iş yoktu ama geçen haftanın bir tık ilerisinde. Tarkan, Manço ve Ahmet Kaya fena değildi, yüksek puanlar onlara gitti. Rihanna %1 music ile haftaya imzasını atmış, bence geçen haftakinden bile daha kötüydü müzikal olarak, pek iç açıcı puan gitmedi ona.
Yalın ise çok kötü ve klişeydi, bildiğin yaz şarkıcısı Gibi sanırsın Cornetto reklamı. Klibini de hiç beğenmedim, saçma ve amaçsızdı. Böyle gençlik şarkıları olsun, gençlik klipleri olsun, gençlik filmleri ya da dizileri olsun kayda değmez işler hepsi. Zaman geçirmelik. Yalın'a da bu hafta hoş olmayan puan gitti maalesef. @Bully hakkını helal etsin.
Sıla, keşke bir kere de klibinde etrafındakilerle şarkı söylemese, biraz hareketli olmasa ve melankolik olsa. Sesi ve kendisi çok güzel, ilerleyen haftalarda daha iyi sözlerle gelirse oyum daha da yükselecektir. Şimdilik orta şekerli.
Katty Party ve Ceceli'yi de bu hafta beğendim, fena değildi. Yıldız Tilbe, geçen haftaların gerisinde kaldı hiç şüphesiz.