- Reaksiyon puanı
- 59,657
- Puanı
- 1,060
Özgüvene for.tamam işte ben gelirsem 45 sayfa olur o![]()
Gel de kç izleyenlere düşük, gk izleyenlere yüksek ver mesela bana.
Özgüvene for.tamam işte ben gelirsem 45 sayfa olur o![]()
Akıllıya bak sen bende gk izliyorum.Özgüvene for.
Gel de kç izleyenlere düşük, gk izleyenlere yüksek ver mesela bana.![]()
Akıllıya bak sen bende gk izliyorum.![]()
Sen tescilli kç'cisin geçmiş olsun.Akıllıya bak sen bende gk izliyorum.![]()
@EFE UYSAL reis merak etme seni biliyoz o iş bizde Yalın ı hiç ummadığı anda elicez![]()
Evet elicez Bully kork bizden sana final göstermeyecez.Sen tescilli kç'cisin geçmiş olsun.![]()
Ay bu kadar korkmayın Yalın'dan yemez sizi.Evet elicez Bully kork bizden sana final göstermeyecez.Gk izliyom gizlice ama yorum yazmıoym.
![]()
Sen tescilli kç'cisin geçmiş olsun.![]()
Sen tescilli kç'cisin geçmiş olsun.![]()
her başarılı olan erkeğin arkasında bir kadın vardır ben bulluy un arkasındayım oyüzden o başaırlı olucak sizz derdinize yanın@EFE UYSAL reis merak etme seni biliyoz o iş bizde Yalın ı hiç ummadığı anda elicez![]()
O zaman oyun yoktu olacak bu sefer.Ay bu kadar korkmayın Yalın'dan yemez sizi.
Ee peki geçen bölümün sonu nasıl bitti Efe'cim![]()
Ay kız gözüme ne şirin göründün bir anda.her başarılı olan erkeğin arkasında bir kadın vardır ben bulluy un arkasındayım oyüzden o başaırlı olucak sizz derdinize yanın![]()
Ne güzel bir haber.@DarkLeqenD de bundan sonra jüri olacaktır![]()
İyi o zaman sevindim.evet ama sevmediğim şarkıları da vardır 2-3 tane falan![]()
Katy Perry ?evet ama sevmediğim şarkıları da vardır 2-3 tane falan![]()
Ceceli.evet ama sevmediğim şarkıları da vardır 2-3 tane falan![]()
dark horse , firework (bi tane daha vardı) , sadece onları dinledim sevdiğim şarkılarıdırKaty Perry ?![]()
sağol farkettim@DarkLeqenD başına iş açtım senin geçmiş olsun.![]()
şarkıları iyidir ya , en fazla 1 tanedir sevmediğimCeceli.![]()
26 kişiydik 1 kişi elendi 25'e düştük yani bu hafta 25 kişiye oy vereceksin.dark horse , firework (bi tane daha vardı) , sadece onları dinledim sevdiğim şarkılarıdır
sağol farkettim
şarkıları iyidir ya , en fazla 1 tanedir sevmediğim
@Bully ben şimdi kaç kişiye birden oy vericem ?
vehh puan verirken ölmessem iyi 😕 dedim ben bu @GunesinOglu na da dinletemedim ''benim zamanım yok jüri olmiyim çıkar beni'' diye de dinlemedi26 kişiydik 1 kişi elendi 25'e düştük yani bu hafta 25 kişiye oy vereceksin.![]()