@Bully la iş birliği kurduk biz musti yalın hatta serdar timi önce diğerlerini yiyecez![]()
görürüz yaa ben elendiğim haftalar hariç mustiyle hiç sondan 2.olmamıştım mesala tutmayan şarkıalrda bile hep sondan 4. falan olup bir 3-4 kişi önüme alıyordum işte gidenlerdende bunu başardık elendiğimiz haftalar dısında sondan 2.ciliğimiz yok ben yine önümde üyeler tuta tuta yol kat edeceğimi düşünüyorum bugün 6 kişi koyduk önümüze 2 li elemerdende çekinmiyorum çünkü sondan 2.olmayız biz en kötü sondan 4.İnşallah hepiniz 10.haftayı görürsünüz![]()
Mustafa Sandal dostumuzdur tabii ki yarışmanın en kariyerli sanatçılarından forum kıymetini bilmese de biz biliriz Yalın'la beraber.@Bully la iş birliği kurduk biz musti yalın hatta serdar timi önce diğerlerini yiyecez![]()
yinede 20 li puanları görünce gidenelrden şarkısına biraz umutlandım ne yalan söyliyim bir ara sonuncuyum sanmıstım ama yine elenme pıotasından uzakta kahve yudumluyormuşuzMustafa Sandal dostumuzdur tabii ki yarışmanın en kariyerli sanatçılarından forum kıymetini bilmese de biz biliriz Yalın'la beraber.![]()
Kız MusicSurvivor hayatın kahve yudumlamakla geçti be ve geçmeye devam edecek gibi de.yinede 20 li puanları görünce gidenelrden şarkısına biraz umutlandım ne yalan söyliyim bir ara sonuncuyum sanmıstım ama yine elenme pıotasından uzakta kahve yudumluyormuşuz
![]()
Of bu iyice uçmuş ne diye bulaştıysam sana hadi yat uyu okulun varmış gerçi benim de yarın başlıyor ama yatasım gelmiyor.Gülü seven dikenine katlanır ama ben onun dikenine katlanamıyom ya ne diyom ben![]()
Beni bu işe karıştırmayın
Of bu iyice uçmuş ne diye bulaştıysam sana hadi yat uyu okulun varmış gerçi benim de yarın başlıyor ama yatasım gelmiyor.![]()
ben bu cümle de gül müyüm yoksa diken mi ?Gülü seven dikenine katlanır ama ben onun dikenine katlanamıyom ya ne diyom ben![]()
ben bu cümle de gül müyüm yoksa diken mi ?![]()
büyük geçmiş olsun ama senin tedavin henüz bulunamadıAynen .s .s .s iyi geceler melunİnşallah yarına düzelirim
![]()
Niye la biz çok eğleniyoz sen de mahrum kalma bu eğlenceden.Beni bu işe karıştırmayın![]()
Of bu iyice uçmuş ne diye bulaştıysam sana hadi yat uyu okulun varmış gerçi benim de yarın başlıyor ama yatasım gelmiyor.![]()
eh tabi siz de haklısınız programın reytingleri düştü hemen beni çağırıdınızGülsün ama dikenlerin soğuttu![]()
Ne düşmesi la 36 sayfa yapmışız görmüyon mueh tabi siz de haklısınız programın reytingleri düştü hemen beni çağırıdınız![]()
tamam işte ben gelirsem 45 sayfa olur oNe düşmesi la 36 sayfa yapmışız görmüyon mu![]()