tamamYok yok onları sokak sanati'na demiştim senle alakası yok. Şaka yapıyorum zaten tabiki de beğenmediğine kötü puan verebilirsin bundan asla alınmam. Küçük şeyler bunlar. Ama sen Yıldızlar Yarışıyor'da Kıvanç desteklemeye devam et.
tamamYok yok onları sokak sanati'na demiştim senle alakası yok. Şaka yapıyorum zaten tabiki de beğenmediğine kötü puan verebilirsin bundan asla alınmam. Küçük şeyler bunlar. Ama sen Yıldızlar Yarışıyor'da Kıvanç desteklemeye devam et.
Mutlaka oy kullan. Geçen hafta kullanmadın.
Bu hafta çok iyi puan bekliyom ona göre.
önümüzde ki hafta iyi bence. ))Yeni hafta konusu ne zaman açılsın
çok güzel bir seçim ama erken olmuş gibi ben sana 2.sezonda elendiğin hafta bunu kullan demiştim kullanmadın elendin bunu kullansaydın sonradan mustinin tarkanın eleneceği bir ortamda ceceliyide sen geçip yarı final bence görebilirdin hatta yalınla sezenide zorlayıp final biletini bile kapabilirdin bu şarkı yüzünden büyük bir fırsat kaçırmıştınbu haftaki şarkım @denizz19 @Çiğdem- @Billy Kane @Bully @mrt-06 @sokak sanati @GunesinOglu @soo @harzemliişah @EFE UYSAL @EnveR @S.G.A.T. @HachiKo @Aserat @OzaN @Harunnn60 @Ahmad @vadikızı @cookies @Titanium @primavera @adımutlulukk ve diğer herkes...
@sokak sanati begendiysen iyi daha güzel sarkilaruna daha yüksek puanlar veririm merak etme
@sokak sanati yok ne kayirmasi kayiriyor olsam daha yüksek puan verirdim sarkiya göre veriyorum rihanna iyiydir zaten
@sokak sanati bakalım bu haftaki şarkımı beğenecen mi