Şarkımı nasıl buldun?Aksama ve yarin bütün gün yogun oldugum icin oylarimi hemen kullandim. Hayirli olsun.![]()
Bu hafta yorum yapmayacagim kimseye. Tüyo yok bu hafta benden.Şarkımı nasıl buldun?![]()
Kötü verdin yani.Bu hafta yorum yapmayacagim kimseye. Tüyo yok bu hafta benden.![]()
Neyse bekleyip görelim o zaman.Öyle bir yorum yapmadim.![]()
Görürsün yarin aksam dert etme, iyi veren de cikar kötü veren de. Ben sarkiyi sen paylastiktan sonra full dinledim ona göre verdim. Sadece recap'tan dinleseydim farkli olabilirdi.Neyse bekleyip görelim o zaman.![]()
Teşekkür ederim.Görürsün yarin aksam dert etme, iyi veren de cikar kötü veren de. Ben sarkiyi sen paylastiktan sonra full dinledim ona göre verdim. Sadece recap'tan dinleseydim farkli olabilirdi.![]()
Teşekkürler o zaman.yorumlayalım bakalım
@sokak sanati tutuşmuş geçen haftaki sonuçtan sonra ilk defa iddialı şarkı gönderdi benden iyi bir point aldı
tam tersi yönde @denizz19 a fazla güven gelmiş benden şu ana kadarki en kötü pointini aldı
@aserat54 kenan doğulu ile alabileceği en iyi pointlerden birini aldı
@hayret bi şey şarkısı iyi olsa da artık herkes iyilerini gönderdiğniden gerilerde kaldı
@Yiğitt çok iyi bir şarkı göndermiş iyi bir point aldı
@-potterhead- barış mançonun neredeyse tüm şarkılarını bildiğimden tercihini beğenmedim ama yine de iyi point aldı sonuçta barış manço söyliyi kötü şarkı olamaz
@Billy Kane de of of dan sonra en sevdiğim gülşen şarkılarından birini yollamış![]()
Bana bir de yabancı düşmanı derlerdi baksaniza bir tane yabanci kalmış)))