MusicSurvivor 9.Hafta

Oylarımı kullandım ve gerçekten bu sefer çok zorlandım oy kullanırken. :D 1 tane bile kötü şarkı yok hepiniz iddialı gelmişsiniz. :D

Kullandım oylarımı.

Açıkçası en zorlandığım hafta oldu, şarkıları beğenmeme rağmen düşük puanlar vermek zorunda kaldım. Hayırlısı olsun. :)

@aserat54 bu haftakı seçimini çok iyi buldum hiç hiç sıkıntı yaşamamalısın

@-potterhead- geçen hafta efsane parçadan sonra bu hafta yine vites baya düşmüş

@xemrexxx son haftalar olan sıkıntıyı kesinlikle çekmezsin ilk 3 ü rahat zorlarsın bence

@Yiğitt son haftaların gerisinde kalmışsın bence

@denizz19 iyi parçaların tükenmeye başlamış sanırım idare eder yine ama ilk 3 bu sefer zor

@Billy Kane son haftalarda açıldın bence iyice bu haftada idare edersin ama ilk 3 zor gibi

@hayret bi şey bu haftakı seçimini beğendim ben geçen haftaya oranla oldukça iyi buldum

@sokak sanati bu haftada çok iyisin normal şartlarda ilk 3 zorlaman lazım

@aserat54 bu haftakı seçimini çok iyi buldum hiç hiç sıkıntı yaşamamalısın

@-potterhead- geçen hafta efsane parçadan sonra bu hafta yine vites baya düşmüş

@xemrexxx son haftalar olan sıkıntıyı kesinlikle çekmezsin ilk 3 ü rahat zorlarsın bence

@Yiğitt son haftaların gerisinde kalmışsın bence

@denizz19 iyi parçaların tükenmeye başlamış sanırım idare eder yine ama ilk 3 bu sefer zor

@Billy Kane son haftalarda açıldın bence iyice bu haftada idare edersin ama ilk 3 zor gibi

@hayret bi şey bu haftakı seçimini beğendim ben geçen haftaya oranla oldukça iyi buldum

@sokak sanati bu haftada çok iyisin normal şartlarda ilk 3 zorlaman lazım
Herkes mi ilk 3'ü zorlar? :F

Barış Manço'yu tek beğenen benim herhalde, bence @-potterhead- en efsane şarkılardan birini göndermiş. Beğenilmemesine şaşırdım. 😱
Evet en önemli parçalarından birisi, beğenmene sevindim :bhr: Forumun zevkini çözmüş değilim bende ama sonuçta herkesin müziği farklıdır takılmamak lazım :)

Bu saatte senin ne işin var bakayım? :A

Özel.:F Bu seferde ben geciktireyim jüriliğe antreman yapıyorum.:F

Şaka bir yana daha şarkılara bile bakamadım ve acayip yoğunum birazdanda arkadaşlarla toplanıp bir şeyler yapacağız ona hazırlanıyorum şuan.:X

O kadar yüksek verdim - verdikki çocuğa bu haftada elenmici .ss :(

Elemek için bir adım atsaydın keşke.:(

Bu arada şarkısı çok mu güzel.:(

Özel.:F Bu seferde ben geciktireyim jüriliğe antreman yapıyorum.:F

Şaka bir yana daha şarkılara bile bakamadım ve acayip yoğunum birazdanda arkadaşlarla toplanıp bir şeyler yapacağız ona hazırlanıyorum şuan.:X

Elemek için bir adım atsaydın keşke.:(

Bu arada şarkısı çok mu güzel.:(
Öyle olsun bakalım. :X

Bu hafta seni mi yollasak ne. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy