Herkes mi ilk 3'ü zorlar?@aserat54 bu haftakı seçimini çok iyi buldum hiç hiç sıkıntı yaşamamalısın
@-potterhead- geçen hafta efsane parçadan sonra bu hafta yine vites baya düşmüş
@xemrexxx son haftalar olan sıkıntıyı kesinlikle çekmezsin ilk 3 ü rahat zorlarsın bence
@Yiğitt son haftaların gerisinde kalmışsın bence
@denizz19 iyi parçaların tükenmeye başlamış sanırım idare eder yine ama ilk 3 bu sefer zor
@Billy Kane son haftalarda açıldın bence iyice bu haftada idare edersin ama ilk 3 zor gibi
@hayret bi şey bu haftakı seçimini beğendim ben geçen haftaya oranla oldukça iyi buldum
@sokak sanati bu haftada çok iyisin normal şartlarda ilk 3 zorlaman lazım
iki kişiye söylemisim zorlar diye az bile söylemişimHerkes mi ilk 3'ü zorlar?![]()
Açıkçası ben de beğendim, ama sıralama yapınca tam ortada kaldı.Barış Manço'yu tek beğenen benim herhalde, bence @-potterhead- en efsane şarkılardan birini göndermiş. Beğenilmemesine şaşırdım. 😱
+1 ikiside superdi
Oylarını yolla be.
Yarın erken saatlerde yollarım.Oylarını yolla be.
SONUÇLAR YARIN 18.00'DE SİZLERLE.
Bu saatte senin ne işin var bakayım?Yarın erken saatlerde yollarım.Bugün işim var.
![]()
Bana @Billy Kane deme lo @Bully le aynı kişiler bana göre sürekli karıştırıyorum
Üstlerdesin 😉
@xemrexxx seni eleyemedim yine .sss
O kadar yüksek verdim - verdikki çocuğa bu haftada elenmici .ssBenimde tek temennim o.Elensin o melun.
![]()
Bu saatte senin ne işin var bakayım?![]()
O kadar yüksek verdim - verdikki çocuğa bu haftada elenmici .ss![]()
Öyle olsun bakalım.Özel.Bu seferde ben geciktireyim jüriliğe antreman yapıyorum.
Şaka bir yana daha şarkılara bile bakamadım ve acayip yoğunum birazdanda arkadaşlarla toplanıp bir şeyler yapacağız ona hazırlanıyorum şuan.
Elemek için bir adım atsaydın keşke.
Bu arada şarkısı çok mu güzel.![]()
Öyle olsun bakalım.
Bu hafta seni mi yollasak ne.![]()