MusicSurvivor 9.Hafta

Bana bir de yabancı düşmanı derlerdi baksaniza bir tane yabanci kalmış)))

Aksama ve yarin bütün gün yogun oldugum icin oylarimi hemen kullandim. Hayirli olsun. :)

yorumlayalım bakalım :)

@sokak sanati tutuşmuş geçen haftaki sonuçtan sonra ilk defa iddialı şarkı gönderdi benden iyi bir point aldı :)
tam tersi yönde @denizz19 a fazla güven gelmiş benden şu ana kadarki en kötü pointini aldı:)
@aserat54 kenan doğulu ile alabileceği en iyi pointlerden birini aldı :)
@hayret bi şey şarkısı iyi olsa da artık herkes iyilerini gönderdiğniden gerilerde kaldı :)
@Yiğitt çok iyi bir şarkı göndermiş iyi bir point aldı :)
@-potterhead- barış mançonun neredeyse tüm şarkılarını bildiğimden tercihini beğenmedim ama yine de iyi point aldı sonuçta barış manço söyliyi kötü şarkı olamaz:)
@Billy Kane de of of dan sonra en sevdiğim gülşen şarkılarından birini yollamış :)

Oylarımı kullandım. :)

Sıla yine gayet iyi bir şarkıyla karşımızdaydı. Bu haftayı da ilk 3'te tamamlayacağından eminim. Barış Manço son iki haftaya göre biraz vites düşürse de benden iyi bir puan aldı.

Ahmet Kaya'nın şarkısı ne yazık ki beni kendine çekemedi. İyi olmasına rağmen rakipleri nedeniyle geride kaldı. Keza Rihanna da öyle. Bu sefer 1 vermediğimi söyleyebilirim, ama o da gerilerde yerini aldı.

Gülşen de yine başarılı bir şarkı seçimi yapmış. O da iyi bir puan kazandı. Barış Akarsu biraz ivmesini düşürmüş, ama iyi sayılabilecek bir puan aldı. Hadise'nin şarkısını da beğendim ve onun da aldığı puan gayet iyi. Haftayı rahatlıkla atlatacağını düşünüyorum.

Herkese başarılar dilerim, çok zor bir haftaya daha giriş yapacağız gibi görünüyor. :)

yorumlayalım bakalım :)

@sokak sanati tutuşmuş geçen haftaki sonuçtan sonra ilk defa iddialı şarkı gönderdi benden iyi bir point aldı :)
tam tersi yönde @denizz19 a fazla güven gelmiş benden şu ana kadarki en kötü pointini aldı:)
@aserat54 kenan doğulu ile alabileceği en iyi pointlerden birini aldı :)
@hayret bi şey şarkısı iyi olsa da artık herkes iyilerini gönderdiğniden gerilerde kaldı :)
@Yiğitt çok iyi bir şarkı göndermiş iyi bir point aldı :)
@-potterhead- barış mançonun neredeyse tüm şarkılarını bildiğimden tercihini beğenmedim ama yine de iyi point aldı sonuçta barış manço söyliyi kötü şarkı olamaz:)
@Billy Kane de of of dan sonra en sevdiğim gülşen şarkılarından birini yollamış :)
Teşekkürler o zaman. :)

En iyi hafta olmuş diyebilirim. Kenan Doğulu açık ara birincisi olmalı bu haftanın :) Sıla ve rihanna iyiylerdi gayet.
Barış Akarsu'nun ise artık cover değilde kendi şarkıları kullanılmalı bence :X

Vallahi listedeki cogu sarki sevdiğim şarkılar. Puanlama çok zor olacak.

Ben internet sıkıntımdan dolayi ( zaten bu yüzden elendim ) başvurmayacagim :) 2.sezonda yarışacak olanlara başarılar dilerim :)

Oyumu kullandım ama zorlandim. en sevdiklerinden başlayınca mecbur diger sevdiklerime de düşük verim hakikaten bu hafta çok iyi şarkılar vardi

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy