Benim tanıdığım Maskeli kendine vermiştir@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
Yarışmacılara oy hakkı verdik ve İşte centilmenlik bu
@Maskeli Fedai Sertab 1 , @kerem Yalın 1
sana demiştim evlenmene bakla gelecektin ama yapmadın kendi kendine tekmeyi vurdunBen hak etmiştim finali bu iki saçma şarkıcı da kimmiş
Yok la komplosana demiştim evlenmene bakla gelecektin ama yapmadın kendi kendine tekmeyi vurdun
Bende dedim ama o tuhaf şarkıda karar kırdısana demiştim evlenmene bakla gelecektin ama yapmadın kendi kendine tekmeyi vurdun
@Maskeli Fedai hayatta centilmenlik yapmaz, o da benim gibi kütük@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
bir puanlık centilmenlik yapıp millete hoş görünecek ya dürzüler@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
Gözünüzedemi inanmıyorsunuz çiçekler falan @kerem @Maskeli Fedai tarih yazıyorlar@Maskeli Fedai hayatta centilmenlik yapmaz, o da benim gibi kütükBu puanlar hiç inandırıcı gelmedi bana
ellerinden gelse o çiçekleri birbirlerinin gözüne sokarlar ama işte centilmenlik para eder diye kendilerini zaptediyorlar helal olsun
Biraz daha yavaş gidersen kaçıp gideceğim artık oy açıkla be
Ben Selda'yı kazanmış sayıyorum o yüzden oy kullanmadımniyeki sendemi benim gibi @denizz19 in iremine oy verdin
niyeki sendemi benim gibi @denizz19 in iremine oy verdin
Siz oymu yolladınız beeOylarım herkesi çok şaşırtacak
Ben ve @Maskeli Fedai @kerem 3 oy açıkladık bunlar puan durumuna giriyor körmüsün kütük beyBiraz daha yavaş gidersen kaçıp gideceğim artık oy açıkla be
biz ne yolladıkki bizde oy yollamıştıkta sana gelmedimi yoksa ?Siz oymu yolladınız bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?