@Maskeli Fedai de @kerem e kullandı sizde @Tolstoyevski ile birbirinize kullanmıstınız gerçi benim finallerimde yarışmacılar sanırım yarışmacılar birbirine kullandı hep @destere @Maskeli Fedai @kerem
Maskeli doğru söylüyor, ben de finalde kendime oy atmıştım zaten ama ne hikmetse oyum Erkin Koray'a gittiCentilmenlik mentilmenlik bunlar boş şeyler ya
Senin İremin ağlatamadıysa şefimiz napsın @sokak sanati @destere@sokak sanati ağlamış başımıza taşlar yağacak
bir taraftanda TWD izliyorum zombilerle puanlar birbirine karıştı böyle iki tarafta çekilmiyor@sokak sanati Öyle centilmenlik yaparmı bee 10 versem diye konusuyordu
Maskeli doğru söylüyor, ben de finalde kendime oy atmıştım zaten ama ne hikmetse oyum Erkin Koray'a gitti
Rakiplerinize oy atan centilmen kütükler @xBUGRAxCentilmenlik mentilmenlik bunlar boş şeyler ya
Aaa bırak şunları gece uyumuyorsun zaten canın sıkılmasın ozaman izlebir taraftanda TWD izliyorum zombilerle puanlar birbirine karıştı böyle iki tarafta çekilmiyor
Duygusuz işte ağlayacağı şarkıyı bilmiyorSenin İremin ağlatamadıysa şefimiz napsın @sokak sanati @destere
Vay, güzel final oluyor.@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
Sertabın 4 puanlık avantaj farkı puan durumuna eklendi ve fark kapandı
1.Puan Durumu
Sertab 19
Yalın 19
Sunucuların sonuclara bereket getirdiVay, güzel final oluyor.
Tesadüfen eşitlik oluştu yine değil mi@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
1.Puan Durumu
Sertab 19
Yalın 19
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
1.Puan Durumu
Sertab 19
Yalın 19
Sonuç 67-26 falandır kesin bakmayın berabere gözüktüğüne.@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
1.Puan Durumu
Sertab 19
Yalın 19