Umarım düşmanlara karşı zaferle ayrılırım burdan
Sayın Gs'li dostumun son ciddi mesajı...
Umarım düşmanlara karşı zaferle ayrılırım burdan
SABAR seven bir insan Sertab da sever Şerlok beyciğim Sertab'ın şarkısı daha iyiydi Yalın'dan ve zaten hak ederek şampiyonluğu da almıştı. @Maskeli Fedai ağlayabilir istediği kadarSayın Gs'li dostum senden bağımsız olarak SABAR seven bir insan Yalın abime nasıl düşük puan verebilir, Utku beyciğime yakışmayan bir durum olmuş bu. @MasacRE
Özelden onları da sıvamış mıydınız sayın Gs'li dostum o dönem?
SABAR seven bir insan Sertab da sever Şerlok beyciğim Sertab'ın şarkısı daha iyiydi Yalın'dan ve zaten hak ederek şampiyonluğu da almıştı. @Maskeli Fedai ağlayabilir istediği kadar
Sertab'ın slowlarını çok beğenirim Şerlok beyciğim. Söz Bitti de onların başında gelir. Yalın'ın şarkısı da güzel olsa da bu değerlendirmede geride kaldı, o yüzden yapacak bir şey yok"Her Şey Sensin" isimli şarkı bir başyapıttır Utku beyciğim, Yalın'ın ve Türk müzik piyasasının zirve şarkılarından birisidir. Sanıyorum tercihimde bu durum önemliydi, şimdi hafızam müthiş olduğu için muhtemelen doğru da hatırlıyorumdur. Sertab'ı da çok severiz tabii, orası ayrı ama bence daha iyi şarkıları mevcut.
En altta yazdığınız kısımla ne yapmak nereye varmak istemektesiniz sayın Gs'li dostum..Sayın Gs'li dostum senden bağımsız olarak SABAR seven bir insan Yalın abime nasıl düşük puan verebilir, Utku beyciğime yakışmayan bir durum olmuş bu. @MasacRE
Özelden onları da sıvamış mıydınız sayın Gs'li dostum o dönem?
Ciddiyet bize göre değilmiş sayın Gs'li dostumSayın Gs'li dostumun son ciddi mesajı...
Pis kütük @SherlockSABAR seven bir insan Sertab da sever Şerlok beyciğim Sertab'ın şarkısı daha iyiydi Yalın'dan ve zaten hak ederek şampiyonluğu da almıştı. @Maskeli Fedai ağlayabilir istediği kadar
En altta yazdığınız kısımla ne yapmak nereye varmak istemektesiniz sayın Gs'li dostum..
Pis kütük @Sherlock
Pis kütük @Sherlock
Biz şimdi kaç zaman önce bitmiş konudan birbirimize girmeyi nasıl başardık yaUtku beyciğimin Sertab hanımın slow performanslarına düşkün olması düşündürücü...
Utku beyciğimin Sertab hanımın slow performanslarına düşkün olması düşündürücü...
Bu ekip her şeyi başarıyor akıl almaz şekildeBiz şimdi kaç zaman önce bitmiş konudan birbirimize girmeyi nasıl başardık ya