Benim tanıdığım Maskeli kendine vermiştir@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
Yarışmacılara oy hakkı verdik ve İşte centilmenlik bu
@Maskeli Fedai Sertab 1 , @kerem Yalın 1
![]()
sana demiştim evlenmene bakla gelecektin ama yapmadın kendi kendine tekmeyi vurdunBen hak etmiştim finali bu iki saçma şarkıcı da kimmiş![]()
Yok la komplosana demiştim evlenmene bakla gelecektin ama yapmadın kendi kendine tekmeyi vurdun![]()
Bende dedim ama o tuhaf şarkıda karar kırdısana demiştim evlenmene bakla gelecektin ama yapmadın kendi kendine tekmeyi vurdun![]()
@Maskeli Fedai hayatta centilmenlik yapmaz, o da benim gibi kütük@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
![]()
bir puanlık centilmenlik yapıp millete hoş görünecek ya dürzüler@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
![]()
Gözünüzedemi inanmıyorsunuz çiçekler falan @kerem @Maskeli Fedai tarih yazıyorlar@Maskeli Fedai hayatta centilmenlik yapmaz, o da benim gibi kütükBu puanlar hiç inandırıcı gelmedi bana
![]()
ellerinden gelse o çiçekleri birbirlerinin gözüne sokarlar ama işte centilmenlik para eder diye kendilerini zaptediyorlar helal olsun
Biraz daha yavaş gidersen kaçıp gideceğim artık oy açıkla be
Ben Selda'yı kazanmış sayıyorum o yüzden oy kullanmadımniyeki sendemi benim gibi @denizz19 in iremine oy verdin![]()
niyeki sendemi benim gibi @denizz19 in iremine oy verdin![]()
Siz oymu yolladınız beeOylarım herkesi çok şaşırtacak![]()
![]()
Ben ve @Maskeli Fedai @kerem 3 oy açıkladık bunlar puan durumuna giriyor körmüsün kütük beyBiraz daha yavaş gidersen kaçıp gideceğim artık oy açıkla be![]()
biz ne yolladıkki bizde oy yollamıştıkta sana gelmedimi yoksa ?Siz oymu yolladınız bee![]()
![]()
![]()