Fok başkan @destere seni desteresiyle keser ayollTatlım ben jüri başkanıyım artık, yarışmacı olmakla ilgilenmiyorum. Tüm sezonların şampiyonu olarak.
Fok başkan @destere seni desteresiyle keser ayollTatlım ben jüri başkanıyım artık, yarışmacı olmakla ilgilenmiyorum. Tüm sezonların şampiyonu olarak.
Fok başkan @destere seni desteresiyle keser ayoll@sokak sanati @xemrexxx İle zaten zor uğraşıyor bir de daha Harunda gelecek adama cinnet geçirttircez eskiden tek di
O zaman şampiyon olacağımı düşünmüyordu ama. Ben şimdiki düşüncelerini alayım en iyisi.
seni kutlamak kimsenin içinden gelmiyor işte niye zorluyorsunki şansınıO zaman şampiyon olacağımı düşünmüyordu ama. Ben şimdiki düşüncelerini alayım en iyisi.
kızlarda şarkıda muhteşem sen ne anlarsın şarkıdan şef oturan kurbağabu moruğun ilk 3 saniyesini bile izlemem
Saysmfa sayısına bakar mısın, tam 22 sayfa oldu. Millet beni kutlamak için sıraya giriyor resmen. Kıskanma birgün sende şampiyon olursun elbet.seni kutlamak kimsenin içinden gelmiyor işte niye zorluyorsunki şansını
benim dışımdaki çakma başkanların hepsini kıyma makinasında ufak ufak doğrayıp köpeklere yedireceğimFok başkan @destere seni desteresiyle keser ayoll@sokak sanati @xemrexxx İle zaten zor uğraşıyor bir de daha Harunda gelecek adama cinnet geçirttircez eskiden tek di
millet kaçtıkça sülük gibi yapışıyorsun hanı beni kutlamadın beni kutlamadın artık illahlah dedirtiyorsun mecburen kutlayıp kurtulmaya çalışıyorlar bu sayfanın yüzde doksanıda senin elem kederinle beni kutlayın diyen yalvarışlarınla doludurSaysmfa sayısına bakar mısın, tam 22 sayfa oldu. Millet beni kutlamak için sıraya giriyor resmen. Kıskanma.
Kızlar diye diye ölmüşsün sen,içi geçmişkızlarda şarkıda muhteşem sen ne anlarsın şarkıdan şef oturan kurbağa
@destere ılk 30 saniyede hararet yapar
1.85 boyum var, istesende beni küçümseyemezsin.bende seni küçümsedim alamancıhala da küçümsüyorum değişen bişey yok
bir an @xemrexxx nin bamya ölçüm birimi aklıma geldi1.85 boyum var, istesende beni küçümseyemezsin.
bir an @xemrexxx nin bamya ölçüm birimi aklıma geldi
şimdi maharet boyda olsaydı develer ... neyse anlatmıyım anladın sen alaman karpuzu
burdaki olayı çözemedim
Anlamadım.bir an @xemrexxx nin bamya ölçüm birimi aklıma geldi
şimdi maharet boyda olsaydı develer ... neyse anlatmıyım anladın sen alaman karpuzu
zeka kıt işte boy varda zeka nanayAnlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?