Alamanlar domuz yiyor ayoll mesala meşhur yiyecekleri domuz sosisleri 😱😱😱 @serhatt @xemrexxx @destere @sokak sanati
Bayıla bayıla yiyorlar hemde. O kokmuş domuz sosisleri en sevdiği yemek oluyor almanların.Tam snn damak tadına uygun gibi sosisler
Özellikle sürekli aynı kişilerin etiketi olmuyor, bıktım artık bu durumdan.Senin etiket sıkıntılı biraz Atacan olsa olmuştu ama admin bu konuda uyuşukÖzelden diyecem bir de bakalım
Ahanda şimdi etiketledim.Ayran içtik ayrımi düştük dedimGözden ırak gönüldende ırak misali
Aaa böyle bir mesaj beklemiyordum 😱 Acaba niçin bu şarkıyı paylaştımsonra konuya gidip bakacam. Güzel şeyler yazmışızEn sevdiğim şarkılarından biri Sertab'ın. Etiketleyecem deyip yapmamışsın amabak konuda ne güzel sözümü tutuyorum diyede belirtmişimbana çek biraz.
o değilde ben ne çok @denizz19 deyip duruyormuşum mesajlarda,onu farkettimahanda yine dedim
Valla katkın büyüktü, her zaman objektif oy kullandın. O yüzden çok teşekkür ederim. Sizin oylarınız sayesinde oldu tabii.Tebrikler güzel yarıştın ve Sertap Erener gibi bir ustayla kazanmayı hak ettin.
Teşekkür ederim, ödülümü de almış oldum.Tebrikler @kerem. Sertab Erener sonunda hak ettiği değeri görmüş oldu bu yarışmada.
Güzel bir sezon oldu genel olarak. Parçası olmak güzeldi.
Puanlarınla destek olmanı beklerdim ama olmadı, yinede teşekkür ederim.@kerem tebrik ederim canım benim, Sertab bir ara gidiyor demiştim ama çok iyi yere geldi ve şampiyon oldu. Forum tarihine de adını yazdırdı böylece, tekrardan tebrikler.
@Maskeli Fedai kardeşim sen de çok iyi geldin, forum zaten Yalın'ı seviyor. Finale kalmasına şaşırmadım, seni de tebrik ediyorum.
Vee @Çiğdem- emeklerine sağlık, çok iyi bir iş çıkardın. Vallahi çok zor iş, asla yürütemem böyle bir etkinliği. Bize bu zevki tekrar yaşattığın için teşekkür ediyoruz.
Bugüne kadar hep yüksek verdim, finalde düşük verdim diye bir de laf ediyor.Puanlarınla destek olmanı beklerdim ama olmadı, yinede teşekkür ederim.
İlk sezonumdan Alamanya'ya değil, Sertab goes to Şampiyonluğa.
Sen ve @vadikızı nı karıştırıyorum avatarlarınızdan dolayıAhanda şimdi etiketledim.Deniz, deniz, deniz. Boşuna en başta yanlış anlamamışım yani.
Yoo son 5 haftada puanların hiçte iç açıcı değildi, Açık Adres, Eurovision, Vur Yüreğim'e hiç yüksek vermedin. Seni yalın ayaklı.Bugüne kadar hep yüksek verdim, finalde düşük verdim diye bir de laf ediyor.
Fena durmuyor.Yoo son 5 haftada puanların hiçte iç açıcı değildi, Açık Adres, Eurovision, Vur Yüreğim'e hiç yüksek vermedin. Seni yalın ayaklı.
Neyse, etiketim yakışmış mı?
Puanlarınla çok destek oldun bana, gerçekten çok teşekkür ederim.@kerem tebrikler seni tutuyordum zaten
Ablacım, çok destek olamasan da finalde beni çok mutlu ettin. O yüzden çok teşekkür ederim sanada. Finaldeki desteğin sayesinde oldu.Çok hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?