anlaştıkşaka bir yana seçtiğin şarkı iyi zaten
![]()
aaaa dexter izleyecem diyince @sokak sanati seçtiği şarkı güzel olu verdi şike var burada canlı yayında şuan görüntüleniyorsunuz ell sallayın kamerayaanlaştıkşaka bir yana seçtiğin şarkı iyi zaten
![]()
İşin gücün milletin konuşmalarını didiklemek.aaaa dexter izleyecem diyince seçtiği şarkı güzel olu verdi şike var burada canlı yayında şuan görüntüleniyorsun ell salla kameraya![]()
ahahahaaaa dexter izleyecem diyince @sokak sanati seçtiği şarkı güzel olu verdi şike var burada canlı yayında şuan görüntüleniyorsunuz ell sallayın kameraya![]()
kayıtlara alındınız cnm kayıtlarda şöyle yazıyorahahahonunla ilgisi yok gerçekten güzel şarkısı
![]()
kayıtlara alındınız cnm kayıtlarda şöyle yazıyor
@sokak sanati dexter izleyecem anlaştıkmı diyor
ve @yatutarsa da şarkın harikaydı demeye baslıyor
5 er yıl hapisss kararı çıkıcak ikinizede![]()
ahahaha polisliğe de mi başladın çikokayıtlara alındınız cnm kayıtlarda şöyle yazıyor
@sokak sanati dexter izleyecem anlaştıkmı diyor
ve @yatutarsa da şarkın harikaydı demeye baslıyor
5 er yıl hapisss kararı çıkıcak ikinizede![]()
Yavaş yavaş hazırlıyorum.Hem A Dal izliyorum hem recap hazırlıyorum.En geç yarım saate hazır olur merak etme@Cengo Recap'ı bu akşam başlatacaktın galiba.Yarına yetişmesi lazımdı hani.ss
Yavaş yavaş hazırlıyorum.Hem A Dal izliyorum hem recap hazırlıyorum.En geç yarım saate hazır olur merak etme![]()
Puanlarımı yarın vereceğim.OYLAMA BAŞLADI!
JÜRİLER EN SEVDİĞİNİZE 9,EN AZ SEVDİĞİNİZE 1 VERECEKSİNİZ.DİĞERLERİNİ DE BUNLARA GÖRE SIRALAYACAKSINIZ.
@mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Yakamoz-Asi @OzaN @HachiKo @vadikızı @gözlemci @cevaa @yatutarsa @Cengo @hayret bi şey @Yiğitt @aserat54 @xemrexxx @-potterhead- @sokak sanati @Çiğdem- @Billy Kane @denizz19
OYLAMANIN BİTİŞ SÜRESİ PAZAR GÜNÜ 22.30'DUR.
Aa recap doğru tabi kiBiriniz "recap" biriniz "racep" biriniz "recep" diyorsunuz doğrusu ne bu kelimenin?![]()
O yoktu o sitede o yüzden@cngo neden videoyu koymadın.![]()