ahhhh bende unutmadım seniii
@-potterhead- e bir çelme
@sokak sanati elenmek istiyon galiba @Çiğdem- bak kız parlak oğlan seni unutamamış @denizz19 @Billy Kane @Yiğitt
ahhhh bende unutmadım seniii
@sokak sanati elenmek istiyon galiba @Çiğdem- bak kız parlak oğlan seni unutamamış @denizz19 @Billy Kane @Yiğitt
Ne yazık ki izin veriyorum ama biri basabilirsin
Yalnız bu şarkıyla ben yarıştım zaten @Cengo izin veriyorsa sorun yok ama
Konu kavgadan kitlenmişti ve ben bir daha kavga olacağını düşünmüyorum.Ben şarkımı yarın yollayacağım, ama düello fikrinin kötü olduğunu düşünüyorum @Cengo. Denildiği gibi ilk haftada ortalığın nasıl karıştığımı ve konunun kilitlendiğini gördük. Bence böyle bir riske bir daha girişme. Neyse, tüm arkadaşlara başarılar.
Şimdi bir tek @aserat54 yollamadı diye yarın akşam mı başlayacak oylama
Yarın yollucakmışBuralardaydı o bence yollar birazdan.
Yarın yollayacağını söylüyor amaBuralardaydı o bence yollar birazdan.
Ne alaka? Ben genel olarak son sıralarda yer alsam da ilk 5'e girdiğim de olmuştu. Hem ben itiraz etmiyorum. Final için büyük avantajı bulunan ve her haftayı ilk 3'te tamamlayan @denizz19 da, genellikle iyi sonuçlar alan @sokak sanati da, jüri üyesi @Bully de itiraz edebiliyor.Konu kavgadan kitlenmişti ve ben bir daha kavga olacağını düşünmüyorum.
Aa nedense hep sona kalanlar itiraz ediyor
Tamam boşverNe alaka? Ben genel olarak son sıralarda yer alsam da ilk 5'e girdiğim de olmuştu. Hem ben itiraz etmiyorum. Final için büyük avantajı bulunan ve her haftayı ilk 3'te tamamlayan @denizz19 da, genellikle iyi sonuçlar alan @sokak sanati da, jüri üyesi @Bully de itiraz edebiliyor.
Yarın yollayacağını söylüyor ama
Tamam, yolluyorum. Patlamayın.Konu açabiliyorsa mobil değil ee neyi bekliyor. Yaptığının anlamı yok. Mazeretsiz yere bekletiyor. Her neyse benim için sorun değil.
Tamam, yolluyorum. Patlamayın.