MusicSurvivor 8.Hafta

İki durum farklı.Şimdi diğerinde Rihanna ve David Guetta aynı şarkıdaydı.Bunda ikisi bir şarkıyı başka zamanlar seslendirmişler.
Rihanna'nın Konserlerde söylediklerinide yani başkasının söylediklerini yapabilirim o zaman. Bu sfer sanırım aynı durum.

Klibe değil şarkıya bakacaksın. Dilerim sende @cevaa gibi klipte çıplaklığa bakıp puan vermezsin. Gerçi o umreye gitti daha artık sese ve şarkıya bakacaktır dimi Cevaa :D
Hadi yaa.:F Ben hala ünlü resimleri konusunda görüyorum.:A

Aynen.David Guetta'nın djlik yapmadığı bir konserde yapabilirsin.

Mesela Stay şarkısını Rihanna'dan sonra Demi söylüyor biri Demi'yi seçse onu kullanabilir mi yada Yıldız Tilbe Tarkan'a verdiği Kış Güneşi şarkısını daha snra canlı yayında söylüyor ilk kez kullanabilir mi. Senin takdirine bırakıyorum. Benim için sıkıntı yok.:)

Mesela Stay şarkısını Rihanna'dan sonra Demi söylüyor biri Demi'yi seçse onu kullanabilir mi yada Yıldız Tilbe Tarkan'a verdiği Kış Güneşi şarkısını daha snra canlı yayında söylüyor ilk kez kullanabilir mi. Senin takdirine bırakıyorum. Benim için sıkıntı yok.:)
Demi Lovato zaten onun coverını yapmıştı.Bir daha Rihanna yarışmayacağı için artık sorun olmaz.Yıldız Tilbe ve Tarkan ise ikisi de kullanabilir yani aynı şarkıyı aynanda seslendirmemişler nasıl olsa.

Demi Lovato zaten onun coverını yapmıştı.Bir daha Rihanna yarışmayacağı için artık sorun olmaz.Yıldız Tilbe ve Tarkan ise ikisi de kullanabilir yani aynı şarkıyı aynanda seslendirmemişler nasıl olsa.

Aynı anda söyleyenleri kullanmak yasak. Anladım tamam sorun yok.