Ayy bu sıla Klip çekmekten hiç anlamıyor anacım bu ne.: F Neyse falza sinirlenme sen bana lazımsın.
İki durum farklı.Şimdi diğerinde Rihanna ve David Guetta aynı şarkıdaydı.Bunda ikisi bir şarkıyı başka zamanlar seslendirmişler.Davit Guatte Rihanna'da kullandırmadın bana. Aynı durum yani şarkı ilk kiminse o kullanmalı bu durumdaa.
Sıla'nın sevdiğim bir şarkısı, her hafta yüksek alıyorsun benden, yine alacaksın gibi.
Klibe değil şarkıya bakacaksın. Dilerim sende @cevaa gibi klipte çıplaklığa bakıp puan vermezsin. Gerçi o umreye gitti daha artık sese ve şarkıya bakacaktır dimi CevaaAyy bu sıla Klip çekmekten hiç anlamıyor anacım bu ne.: F Neyse falza sinirlenme sen bana lazımsın.
Rihanna'nın Konserlerde söylediklerinide yani başkasının söylediklerini yapabilirim o zaman. Bu sfer sanırım aynı durum.İki durum farklı.Şimdi diğerinde Rihanna ve David Guetta aynı şarkıdaydı.Bunda ikisi bir şarkıyı başka zamanlar seslendirmişler.
Hadi yaa. Ben hala ünlü resimleri konusunda görüyorum.Klibe değil şarkıya bakacaksın. Dilerim sende @cevaa gibi klipte çıplaklığa bakıp puan vermezsin. Gerçi o umreye gitti daha artık sese ve şarkıya bakacaktır dimi Cevaa
Bir bakmışsın kafana çat diye tekme yemişsinAynen Sıla çok avantajlı finalde ama burası Survivor bir bakmışsın yanlış bir şarkıda çat diye elenmiş
Aynen.David Guetta'nın djlik yapmadığı bir konserde yapabilirsin.Rihanna'nın Konserlerde söylediklerinide yapabilirim o zaman. Bu sfer sanırım aynı durum.
Hadi yaa. Ben hala ünlü resimleri konusunda görüyorum.
Yeni proje üzerinde o şuan o çıplakları kapatmaya başlayacakmış.Rihanna'nın Konserlerde söylediklerinide yani başkasının söylediklerini yapabilirim o zaman. Bu sfer sanırım aynı durum.
Hadi yaa. Ben hala ünlü resimleri konusunda görüyorum.
Bu hafta da en yüksek puanı sana vermeyecem çatlaBir bakmışsın kafana çat diye tekme yemişsin
bu şarkı süper ama klibe ne desek bilemedim
Sanki hangi hafta vermişte bu hafta da vermeyecem diyor.Bu hafta da en yüksek puanı sana vermeyecem çatla
Aynen.David Guetta'nın djlik yapmadığı bir konserde yapabilirsin.
Puanlarken klibe göre değil zaten vadikızı şarkıya göre oy kullanacaksınbu şarkı süper ama klibe ne desek bilemedim
İşte her hafta vermediğim gibi bu hafta da vermeyecem.Sanki hangi hafta vermişte bu hafta da vermeyecem diyor.
Yeni proje üzerinde o şuan o çıplakları kapatmaya başlayacakmış.
Ayy vermezsen verme total seni. Medcezir'in öfkesini Sıla'dan çıkarıyor.İşte her hafta vermediğim gibi bu hafta da vermeyecem.
Bu adam Sıla'yı zerre sevmiyor ben 1 puana hazırlıklıyım şimdiden ondan gelecek.Bu haftalık öyle bir şey yapmasına gerek yok zaten bu hafta ki şarkı çok açık değil.
Demi Lovato zaten onun coverını yapmıştı.Bir daha Rihanna yarışmayacağı için artık sorun olmaz.Yıldız Tilbe ve Tarkan ise ikisi de kullanabilir yani aynı şarkıyı aynanda seslendirmemişler nasıl olsa.Mesela Stay şarkısını Rihanna'dan sonra Demi söylüyor biri Demi'yi seçse onu kullanabilir mi yada Yıldız Tilbe Tarkan'a verdiği Kış Güneşi şarkısını daha snra canlı yayında söylüyor ilk kez kullanabilir mi. Senin takdirine bırakıyorum. Benim için sıkıntı yok.
Ayy vermezsen verme total seni. Medcezir'in öfkesini Sıla'dan çıkarıyor.
Bu adam Sıla'yı zerre sevmiyor ben 1 puana hazırlıklıyım şimdiden ondan gelecek.
Demi Lovato zaten onun coverını yapmıştı.Bir daha Rihanna yarışmayacağı için artık sorun olmaz.Yıldız Tilbe ve Tarkan ise ikisi de kullanabilir yani aynı şarkıyı aynanda seslendirmemişler nasıl olsa.