- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Ne alaka? Ben genel olarak son sıralarda yer alsam da ilk 5'e girdiğim de olmuştu. Hem ben itiraz etmiyorum. Final için büyük avantajı bulunan ve her haftayı ilk 3'te tamamlayan @denizz19 da, genellikle iyi sonuçlar alan @sokak sanati da, jüri üyesi @Bully de itiraz edebiliyor.
@sokak sanati o zaman sonuçlar yarın sizinle olur
@sokak sanati @aserat54 O zaman düello fikrini şöyle değiştireyim son iki aynı puan alırsa.Diğer türlü mantıksız olabiliyor.
Ama ilk hafta zaten eşit puandalardı.Ama bence o zaman yapılması gereken oydu.En azından ikisi de elenmedi.O an ilk hafta karşılaşılmıştı. O zaman bile itirazlar olmuştu şimdi yüksek puan alan düelloda düşük alıp elenirse o daha kötü olur. Bencede doğru karar verdin.
Ama ilk hafta zaten eşit puandalardı.Ama bence o zaman yapılması gereken oydu.En azından ikisi de elenmedi.
Akşama kadar bir işi hallettim de daha bir saat kadar önce gelebildim. Yorgunluğumu atıp kendime gelmem biraz uzun sürdü.Hayır ben olayı yorumladım senin böyle bir şey yapışınada anlam veremedim. Sorun yok bekliyoruz.
Akşama kadar bir işi hallettim de daha bir saat kadar önce gelebildim. Yorgunluğumu atıp kendime gelmem biraz uzun sürdü.
Teşekkürler.Güzel aşrkıyla çıkmışsın başarılar.
çok ikna edici konuştun 🙄@yatutarsa 2. kez jüri oluyorsun. İlk konuk jüriliğinde beğenmemiştin zevksiz şey umarım bu sefer beğenirsin. 1 bölüm Dex izleyebilirim.
çok ikna edici konuştun 🙄
Ahmet Kaya'nın bu haftaki şarkı seçimi çok iyi
anlaştık şaka bir yana seçtiğin şarkı iyi zatenAğzımdan bal damlıyor biliyorum. Eee teklife ne diyorsun.
Anladık. Herkes çok hızlı gitmiş ama.Senin sona kaldığını söyledik ya.