MusicSurvivor 8.Hafta

Şarkıları bir kere tam dinledim. Yarın bir daha dinleyeceğim. Oylarımı ona göre kullanacağım.

Seni 1. Yapmazlar kiz :(
Kac hafta gecti hep sinirdan gectin :(
yarışmacılar ve jurilerden hiçbirinden avrili seven 1 kişi bile yoktu cnm çoğu ilk defa duyuyordu ben bu şartlarda 8.haftaya gelmişim ben ehdefime ulaştım yanı şu haftadan itibaren nezaman elenirsem hiç üzülmücem haftalar öncesinden 8.hafta olrak demiştim hedefimi yarıştıklarımın avrile olan ön yargısına rağmen ben 8.haftaya geldiysem bana yeter vlla bundan sonra gidebildiğim kadar gidicem ama elenincede üzülmem ben başarılı geçirdim bu sezonu
çoğu kişiyede avrili tanıttım iyi reklam yaptık yeter bize :F:F:F

Oylarımı kullandım. Bu hafta geçen haftaya göre yükseliş yakalayan isim Hadise oldu.

Başka da yoruma gerek yok. :A

Oylarımı verdim.

@aserat54 Kenan Doğulu çok iyi gelmiş,favorimsin.Bence böyle yükselmeye devam edersen,ilk beşe girersin.
@sokak sanati Sevdiğim bir şarkıdır.Umarım elenmezsin.Ortalama bir puan verdim.
@denizz19 Elenme riski yaşamazsın ama ilk üç olur mu bilemiyorum.
@xemrexxx melunu sen nasıl iyi geldin şaşırdım :D
@Çiğdem- Çok sönük kalmışsın bu haftada.Umarım elenmezsin :)
@hayret bi şey , @Billy Kane , @-potterhead- Siz yine çok iyi gelmişsiniz :)
@Yiğitt tabi ki bu şarkıya iyi bir puanı bastım.
Beğenmene sevindim. :)

yarışmacılar ve jurilerden hiçbirinden avrili seven 1 kişi bile yoktu cnm çoğu ilk defa duyuyordu ben bu şartlarda 8.haftaya gelmişim ben ehdefime ulaştım yanı şu haftadan itibaren nezaman elenirsem hiç üzülmücem haftalar öncesinden 8.hafta olrak demiştim hedefimi yarıştıklarımın avrile olan ön yargısına rağmen ben 8.haftaya geldiysem bana yeter vlla bundan sonra gidebildiğim kadar gidicem ama elenincede üzülmem ben başarılı geçirdim bu sezonu
çoğu kişiyede avrili tanıttım iyi reklam yaptık yeter bize :F:F:F
Avrili bende hiç sevmem ve hic dinlemem zaten havasıda söndü bence :)