Git lütfen kaliten yerlerde
İşte gerçek sunucuYarışmacımı kovmasana
Konuşmaları seni anımsattı, %1 bile biri sana benzese gıcık olmam için yeterli.Hadi bana gıcık olmanı anlıyorum da @dreamy nin neyine gıcık oldun ağzı var dili yok, topu topu 600 tane mesaj yazmış adam
Kimle konuşuyorsunHaklısın 😱 Dediğine harfiyen katılıyorum
Herşey çıkar değil ayoll Bizi yalnız bırakmaman da öenmi bir şeydirİngilizceyi bırakıp en azından veda haftası bulunayım dedim burada, eleneceğimden emin olsam da merak duygusu ve %0,1 umut güdüsü bir şeye konsantre olmayı engelliyorYalnız en azından kafa kafaya gidiyor eğer her zamanki gibi son oylarda üst üste 1 gelmezse. Güvendiğim üyelerden düşük, hiç beklemediğim üyelerden yüksek almışım
Boş mesaj alıntı yapılmaz içini boşlukla doldurmuşsun.Haklısın 😱 Dediğine harfiyen katılıyorum
Hayır, beyaz renkli nokta koydumBoş mesaj alıntı yapılmaz içini boşlukla doldurmuşsun.
Hadi inşallah.İngilizceyi bırakıp en azından veda haftası bulunayım dedim burada, eleneceğimden emin olsam da merak duygusu ve %0,1 umut güdüsü bir şeye konsantre olmayı engelliyorYalnız en azından kafa kafaya gidiyor eğer her zamanki gibi son oylarda üst üste 1 gelmezse. Güvendiğim üyelerden düşük, hiç beklemediğim üyelerden yüksek almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?