eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Yarı Final Sonuçları

İngilizceyi bırakıp en azından veda haftası bulunayım dedim burada, eleneceğimden emin olsam da merak duygusu ve %0,1 umut güdüsü bir şeye konsantre olmayı engelliyor :A Yalnız en azından kafa kafaya gidiyor eğer her zamanki gibi son oylarda üst üste 1 gelmezse. Güvendiğim üyelerden düşük, hiç beklemediğim üyelerden yüksek almışım :A

İngilizceyi bırakıp en azından veda haftası bulunayım dedim burada, eleneceğimden emin olsam da merak duygusu ve %0,1 umut güdüsü bir şeye konsantre olmayı engelliyor :A Yalnız en azından kafa kafaya gidiyor eğer her zamanki gibi son oylarda üst üste 1 gelmezse. Güvendiğim üyelerden düşük, hiç beklemediğim üyelerden yüksek almışım :A
Herşey çıkar değil ayoll Bizi yalnız bırakmaman da öenmi bir şeydir :bhr:

Boş mesaj alıntı yapılmaz içini boşlukla doldurmuşsun. :A
Hayır, beyaz renkli nokta koydum :F:F

Hadi inşallah. :A Gripin elenmez inşallah :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961