Bari az bekleseydin hemen lafımın üstüne yapıştırdın puanlarımıSeni ifşaladım
Bari az bekleseydin hemen lafımın üstüne yapıştırdın puanlarımıSeni ifşaladım
Sia'ya hak ettiği şampiyonluğu kazandıracağız.
Başından beri 3. tercihim oldu. Maalesef ki ilk 2 tercihimle birlikte sonlara kaldığı için düşük veriyorum hep
Ama Sen Gidiyorsun da çok yarı finallik değil :Biraz açık yazabilirdin
Başından beri 3. tercihim oldu. Maalesef ki ilk 2 tercihimle birlikte sonlara kaldığı için düşük veriyorum hep
Ama Sen Gidiyorsun da çok yarı finallik değil :
yazmışım. Neyi açık değil bunun?
Doğruyu söylemek iyidir ,Bak @MasacRE- yalan söylerken oyunu verdikBari az bekleseydin hemen lafımın üstüne yapıştırdın puanlarımı
Kanka daha Çeyrek'i görmeden Öpücük'ü kullanıp elendim daha ne yapayım İçim rahatTabi ki de Şu an Sia için buradayım ben bütün desteğim Sia ile
Aklında olması bir şey ifade etmiyor MS halkına sunman lazımdı o aklındakileri
Neyse elenmeyiz inşBaşından beri 3. tercihim oldu. Maalesef ki ilk 2 tercihimle birlikte sonlara kaldığı için düşük veriyorum hep
Ama Sen Gidiyorsun da çok yarı finallik değil :
yazmışım. Neyi açık değil bunun?
Nasıl bir soru bu?Niye varsın ki sen
aHMED OYUNU GÖRDÜNMÜ
Yok orası öyle o kısımda yapabileceğin pek bir şey yoktu Belki For Real kurtarırdı diyeceğim ama o da garanti değildi yani çok zorlu haftaydıKanka daha Çeyrek'i görmeden Öpücük'ü kullanıp elendim daha ne yapayım İçim rahat
Neyse elenmeyiz inş
Nasıl bir soru bu?
Aaa yok cnm , yorumunu görmemişim sonra yatutarsa gibi oy vermedi sanarsın diye dedimGördüm mesaj yazdım ne oldu yanlış mı gördüm
Elenmezsen de ikinci favorim Selda'yı elemen lazım. Neyse, Gripin'in elenmesinden iyidirNeyse elenmeyiz inş
Nasıl bir soru bu?