Git lütfen kaliten yerlerde![]()
İşte gerçek sunucuYarışmacımı kovmasana![]()
![]()
![]()
Konuşmaları seni anımsattı, %1 bile biri sana benzese gıcık olmam için yeterli.Hadi bana gıcık olmanı anlıyorum da @dreamy nin neyine gıcık oldun ağzı var dili yok, topu topu 600 tane mesaj yazmış adam![]()
Kimle konuşuyorsunHaklısın 😱 Dediğine harfiyen katılıyorum
Herşey çıkar değil ayoll Bizi yalnız bırakmaman da öenmi bir şeydirİngilizceyi bırakıp en azından veda haftası bulunayım dedim burada, eleneceğimden emin olsam da merak duygusu ve %0,1 umut güdüsü bir şeye konsantre olmayı engelliyorYalnız en azından kafa kafaya gidiyor eğer her zamanki gibi son oylarda üst üste 1 gelmezse. Güvendiğim üyelerden düşük, hiç beklemediğim üyelerden yüksek almışım
![]()
Boş mesaj alıntı yapılmaz içini boşlukla doldurmuşsun.Haklısın 😱 Dediğine harfiyen katılıyorum
Hayır, beyaz renkli nokta koydumBoş mesaj alıntı yapılmaz içini boşlukla doldurmuşsun.![]()
Hadi inşallah.İngilizceyi bırakıp en azından veda haftası bulunayım dedim burada, eleneceğimden emin olsam da merak duygusu ve %0,1 umut güdüsü bir şeye konsantre olmayı engelliyorYalnız en azından kafa kafaya gidiyor eğer her zamanki gibi son oylarda üst üste 1 gelmezse. Güvendiğim üyelerden düşük, hiç beklemediğim üyelerden yüksek almışım
![]()