Forumda düşünce özgürlüğü var sanıyordum.Walking Dead daha iyi dedin.
Forumda düşünce özgürlüğü var sanıyordum.Walking Dead daha iyi dedin.
Yine de nezaketen YÖ FAV10 demeliydin bence.Forumda düşünce özgürlüğü var sanıyordum.
Benim boş mesajımın bile bir derin manası vardır bi kere.
@XanTier Boş işlerle uğraşmayı sever ,Ne demek istediğini oyüz den hemen anlamışHayır, beyaz renkli nokta koydum
Hadi inşallah. Gripin elenmez inşallah
Ben yokum orda, beni de sokarsan seçebilirim.Yine de nezaketen YÖ FAV10 demeliydin bence.
Harika bir comeback hikayesi çıkacak mı acaba?@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
Son 8 oy hiç bir şey belli değil
3.Puan Durumu
1 Sia 40
2 Gripin 38
3 Selda Bağcan 36
Tamam seni gelecek sezon diziye sokacağım. Beni al diyenler pişman oldu bilesin, birisi hayat kadını oldu birisi yılan oldu birisi cinsiyet değiştirmiş birini canlandırıyor bakalım seni ne yapacağım.Ben yokum orda, beni de sokarsan seçebilirim.
@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
Son 8 oy hiç bir şey belli değil
3.Puan Durumu
1 Sia 40
2 Gripin 38
3 Selda Bağcan 36
Kadın yapacaksan Maggie yap beni @Çiğdem @MasacRE-Tamam seni gelecek sezon diziye sokacağım. Beni al diyenler pişman oldu bilesin, birisi hayat kadını oldu birisi yılan oldu birisi cinsiyet değiştirmiş birini canlandırıyor bakalım seni ne yapacağım.
Girip derkenSia 55
Girip 51
Selda 46
Olarak biter diyorum
Sen Sia’yı yönetmiyor musun kuşum??Sıyırdın mı kanka
Bunlardan birini ismi ve puanıyla birebir bildin ama hangisini @mrt-06 @XanTier @sokak sanati @MasacRE- @DarkLegenD @SherlockSia 55
Girip 51
Selda 46
Olarak biter diyorum