eTV MusicSurvivor 7.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Galiba bu haftayada tarih yazarız sonra sen elenirsin:A

O mesajlarda :A smiley vardı bende zamanında düşük verdim. Sonrasında ki Yiğit ile olan konuşmaları okusan sorun etmediğimi anlardın.:D
Elenmemi çok istediğini biliyorum sen tek kalmayı seversin ama bir kaç hafta daha seni bırakmaya niyetim yok. :A

Kolay yolunu buldu tehdit edip barışır benle. :ppp:
Her zaman olduğu gibi bu sefer de hadsizliği o yaptı ben değil :A:A
Ne tehditi senin arkanda ben varım
u075.gif
u075.gif
u075.gif

iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Yaa yerim sizi ilk anda üzüldüm tabiki çünkü en güzel şarkılara geçecektim hafta. Ama ne yapalım kısmet değilmiş, üzülmeyin yerim sizi :bhr: @mrt-06 @mesmeso61 @denizz19 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @vadikızı @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkes..

Bu bir veda değil tabiki Çiğdem ve Yiğit ile Aserat’ın berbat sunuculuğunda çok eğlendiğimiz bir program çektik. Yarın mutlaka okuyun :F

Ms den arta kalan zamanlarda şu 2 hafta sınavlarımı atlatıp Dedikodu Gecesine ağırlık vereceğim ve Music Surivor evinde yaşananları Atacan’ın senaryolarından kaptığım kadarıyla bir senaryo şeklinde yazmaya çalışacağım teşekkürler tekrar :A

Ayrıca sende bi tarafına kına yak :A @XanTier

Seninde sözünü tutmayacağını zaten biliyordum. Hiç bu hükmü yok bu resmin gözümüzde, değiştirebilirsin :F @Tolstoyevski

Yaa yerim sizi ilk anda üzüldüm tabiki çünkü en güzel şarkılara geçecektim hafta. Ama ne yapalım kısmet değilmiş, üzülmeyin yerim sizi :bhr: @mrt-06 @mesmeso61 @denizz19 @sokak sanati @Aserat @Yiğit @vadikızı @S.G.A.T. ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkes..

Bu bir veda değil tabiki Çiğdem ve Yiğit ile Aserat’ın berbat sunuculuğunda çok eğlendiğimiz bir program çektik. Yarın mutlaka okuyun :F

Ms den arta kalan zamanlarda şu 2 hafta sınavlarımı atlatıp Dedikodu Gecesine ağırlık vereceğim ve Music Surivor evinde yaşananları Atacan’ın senaryolarından kaptığım kadarıyla bir senaryo şeklinde yazmaya çalışacağım teşekkürler tekrar :A

Seninde sözünü tutmayacağını zaten biliyordum. Hiç bu hükmü yok bu resmin gözümüzde, değiştirebilirsin :F @Tolstoyevski

Aaa ne demek yok siz hür kadın eşcinsel haklarını görmezden mi geliyorsunuz yoksa? :A Hem kadın haklarını hem eşcinsel özgürlüğü içine alan mesaj dolu bir resim bu, lütfen. :A

Yaa yerim sizi ilk anda üzüldüm tabiki çünkü en güzel şarkılara geçecektim hafta. Ama ne yapalım kısmet değilmiş, üzülmeyin yerim sizi :bhr: @mrt-06 @mesmeso61 @denizz19 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @vadikızı @Çiğdem- @S.G.A.T. ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkes..

İyi yarıştın cnm ama juri olmakta keyiflidir bak @XanTier @denizz19 juriykede keyif srüyorlar :A istedğin puanı verirsin yarışmacıyı korkutursun en önemlisi sonucları rahat şekilde takip edersin haftaya farkı görüceksin sende zaten sitressiz daha eğlence yönünden takip ediceksin :A :A :A

İyi yarıştın cnm ama juri olmakta keyiflidir bak @XanTier @denizz19 juriykede keyif srüyorlar :A istedğin puanı verirsin yarışmacıyı korkutursun en önemlisi sonucları rahat şekilde takip edersin haftaya farkı görüceksin sende zaten sitressiz daha eğlence yönünden takip ediceksin :A :A :A
Artık rahat rahat gömebilirim bu düşük puan verenlerin haftaya benden yana hiç şansı yok @S.G.A.T. hariç, o özelden bile destek verdi. Haftaya güzel bir puanla ödüllendireceğim onu :bhr:

Aaa ne demek yok siz hür kadın eşcinsel haklarını görmezden mi geliyorsunuz yoksa? :A Hem kadın haklarını hem eşcinsel özgürlüğü içine alan mesaj dolu bir resim bu, lütfen. :A
Ben fotona bayıldım parlakçı takımın çiçeği burnunda üyesi olarak seni katmak büyük darbe vurduk @S.G.A.T. @MasacRE- e :A :A :A BU açıdan düşün @Thequeer karşı tarafı yok ediyoruz :Z:Z:Z