eTV MusicSurvivor 7.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Şarkılarda ne ses var ne duygu var ne müzik var, neyi güzel Allah aşkına? :A Elendiği için çok mutluyum :A:A

Bu aralar Dua'ya daha yüksek veriyorum aslında :A
Aşkım bende Zack için aynı yorumu yapardım ama işte ilk haftadan gitti yani de kulaklarımızı kanatmadı şükür :A 9 haftamızı sana hediye ediyoruz :F

Aşkım bende Zack için aynı yorumu yapardım ama işte ilk haftadan gitti yani de kulaklarımızı kanatmadı şükür :A 9 haftamızı sana hediye ediyoruz :F
Şimdi bu nefret söylemlerini bırak, bana yükse verdin, demek ki beğendin. Yağdırdığın övgüleri hatırlıyorum hala. Hem de @Çiğdem- sağolsun o 240p iğrenç ses kalitesindeki müziğe bile yüksek verdiysen aşık olman işten bile değil :A:A

Politik davranmam lazım ikinizde haklısınız.:A @XanTier @Çiğdem-
Hahahahaha haftaya 1 veriyormuşuz sana :A

Şimdi bu nefret söylemlerini bırak, bana yükse verdin, demek ki beğendin. Yağdırdığın övgüleri hatırlıyorum hala. Hem de @Çiğdem- sağolsun o 240p iğrenç ses kalitesindeki müziğe bile yüksek verdiysen aşık olman işten bile değil :A:A
Sırf yüksek puan ver diye dedik yoksa doğru düzgün resmî bile olmayan rezalet ötesi bir yarışmacıydı :A ilk hafta elenip muhtar gibi şarkıcılara da saydıracağına seni gidip bi müzik zevki konusunda eğitim almaya davet ediyorum :A

Hahahahaha haftaya 1 veriyor muşuz sana :A

Sırf yüksek puan ver diye dedik yoksa doğru düzgün resmî bile olmayan rezalet ötesi bir yarışmacıydı :A ilk hafta elenip muhtar gibi şarkıcılara da saydıracağına seni gidip bi müzik zevki konusunda eğitim almaya davet ediyorum :A

Tam verenim tarafında olacağım:A

Politik davranmam lazım ikinizde haklısınız.:A @XanTier @Çiğdem-
Hahahahaha haftaya 1 veriyormuşuz sana :A

Bu iş politikayla olmaz bana karşı. İyiyse iyi veririm, şahıslara göre vermem :A

Bu politika bende işe yaramaz :A

Yaa yerim sizi ilk anda üzüldüm tabiki çünkü en güzel şarkılara geçecektim hafta. Ama ne yapalım kısmet değilmiş, üzülmeyin yerim sizi :bhr: @mrt-06 @mesmeso61 @denizz19 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @vadikızı @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkes..

Bu bir veda değil tabiki Çiğdem ve Yiğit ile Aserat’ın berbat sunuculuğunda çok eğlendiğimiz bir program çektik. Yarın mutlaka okuyun :F

Ms den arta kalan zamanlarda şu 2 hafta sınavlarımı atlatıp Dedikodu Gecesine ağırlık vereceğim ve Music Surivor evinde yaşananları Atacan’ın senaryolarından kaptığım kadarıyla bir senaryo şeklinde yazmaya çalışacağım teşekkürler tekrar :A

Ayrıca sende bi tarafına kına yak :A @XanTier

Seninde sözünü tutmayacağını zaten biliyordum. Hiç bu hükmü yok bu resmin gözümüzde, değiştirebilirsin :F @Tolstoyevski

Ne demek ben Burayı çok severek dinliyorum elenmesine gerçekten çok üzüldüm bebişim nasip buraya kadarmış:kissingheart:

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961