eTV MusicSurvivor 7.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Yeni sıvacı sen mi oldun :A
Tols bazen gizli lezbiyen olduğunu düşünüyorum :F

Kadın olsaydım zaten ya bisek ya da lez olurdum, bunu hiçbir zaman saklamam çünkü sık sık dediğim gibi kadın denilen şey bir sanat eseri, bir başyapıttır :A Hatta en büyük hayalim biseksüel bir kadınla evlenmek ve eşimin kadın sevgilisiyle üçümüz aynı evde yaşamak, birbirimize sevgi beslemek karşılıklı üçgen sevgi. :A

Kadın olsaydım zaten ya bisek ya da lez olurdum, bunu hiçbir zaman saklamam çünkü sık sık dediğim gibi kadın denilen şey bir sanat eseri, bir başyapıttır :A Hatta en büyük hayalim biseksüel bir kadınla evlenmek ve eşimin kadın sevgilisiyle üçümüz aynı evde yaşamak, birbirimize sevgi beslemek karşılıklı üçgen sevgi. :A
İnan bana eşcinsellik çok daha güzel :A
Ama sevdim hayallerini :D

Yaa yerim sizi ilk anda üzüldüm tabiki çünkü en güzel şarkılara geçecektim hafta. Ama ne yapalım kısmet değilmiş, üzülmeyin yerim sizi :bhr: @mrt-06 @mesmeso61 @denizz19 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @vadikızı @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkes..

Bu bir veda değil tabiki Çiğdem ve Yiğit ile Aserat’ın berbat sunuculuğunda çok eğlendiğimiz bir program çektik. Yarın mutlaka okuyun :F

Ms den arta kalan zamanlarda şu 2 hafta sınavlarımı atlatıp Dedikodu Gecesine ağırlık vereceğim ve Music Surivor evinde yaşananları Atacan’ın senaryolarından kaptığım kadarıyla bir senaryo şeklinde yazmaya çalışacağım teşekkürler tekrar :A

Ayrıca sende bi tarafına kına yak :A @XanTier

Seninde sözünü tutmayacağını zaten biliyordum. Hiç bu hükmü yok bu resmin gözümüzde, değiştirebilirsin :F @Tolstoyevski

Ben baya iyi gittiğini düşünüyordum. Bu hafta elenmen sürpriz oldu. Cidden kötüde değildi sağlık olsun.:(

Ben baya iyi gittiğini düşünüyordum. Bu hafta elenmen sürpriz oldu. Cidden kötüde değildi sağlık olsun.:(
İçimden bi ses bu hafta gerçekten eleneceğimi söylüyordu. Çok kararsızdım aslında bu şarkıda ama Neyse en azından ilk yarışmamda 9 hafta geldim bence iyi sayılır kanka ne yapalım dediğin gibi sağlık olsun :(

İçimden bi ses bu hafta gerçekten eleneceğimi söylüyordu. Çok kararsızdım aslında bu şarkıda ama Neyse en azından ilk yarışmamda 9 hafta geldim bence iyi sayılır kanka ne yapalım dediğin gibi sağlık olsun :(

O içten gelen ses haklı çıkıyor genelde keşke iddialı gelseydin. Dua Lipa iddialı olanları kullanıp gidecek galiba zaten o hafta kullanırdım bunu. Strateji önemli.:(

Bence profil resmine göre okurken değişik tonlarda okuyorsun mesela önceki resmimde daha bıyıklı daha sert bir ton gibi gelirken şimdi daha hafif daha ince gelebilir? :bilmem:
hhaha aa doğru ben üyelerin mesajlarını okurken içimden farklı ses tonları canlanıyor :F

senin mesajını bu avatatarla biraz dhaa ince narin bir ses tonuyla canlanıyor kafamda şuan :A :A :A

O içten gelen ses haklı çıkıyor genelde keşke iddialı gelseydin. Dua Lipa iddialı olanları kullanıp gidecek galiba zaten o hafta kullanırdım bunu. Strateji önemli.:(
Haklısın bebeğim ama oldu bi kere, Selda elenir kıl payı kurtarır haftaya uçuşa geçerim diyordum ama olmadı. Gerçi zaten şuan bile belli direk çeyrek final tablosu :D

Sia, Ebru, Gripin, İlyas(Yada Athena)
Gerisi sürpriz :A

Ekran görüntüsü aldım, Selda'yı finale, en kötü yarı finale yazdıracağız sessiz sedasız :A
Geçen sene hiç unutmam ilk haftalarda @MayısKralı yarışmanın favorileri arasında 9-10 isim saymıştı ve içlerinde Erkin Koray yoktu. Keza bu sezon da şimdiye kadar kimse öne çıkarmadı ama hayırlısı olsun. :D