@S.G.A.T. @Billy Kane @Tolstoyevski @XanTier parlak takımına kaçtılarBen yatıyom, siz yatırın kimi yatırıyorsanız.Sabah 6'da kalkacam, tıraş olacam. Sonra 2 saat yol beni bekler. Siz iyi eğlenceler.
![]()
![]()
@S.G.A.T. @Billy Kane @Tolstoyevski @XanTier parlak takımına kaçtılarBen yatıyom, siz yatırın kimi yatırıyorsanız.Sabah 6'da kalkacam, tıraş olacam. Sonra 2 saat yol beni bekler. Siz iyi eğlenceler.
![]()
![]()
Ben kaçmadım. Benim onlara dahil olduğum algısını oluşturmaya çalışma 😡@S.G.A.T. @Billy Kane @Tolstoyevski @XanTier parlak takımına kaçtılar@MasacRE- tek kalacak bu gidişle
![]()
![]()
![]()
Dün gece ay ışığında iltifat alıyorum dmeedinmi beeBen kaçmadım. Benim onlara dahil olduğum algısını oluşturmaya çalışma 😡
Seni alacak kocaya acıyorum valla sen adamı katil edersin.@S.G.A.T. @Billy Kane @Tolstoyevski @XanTier parlak takımına kaçtılar@MasacRE- tek kalacak bu gidişle
![]()
![]()
![]()
İltifat aldım sadece, sanki ilanı aşk aldım
Kendisi ile küsüs benim her mesajıma bir kulp buluyor.
Kendisi ile küsüs benim her mesajıma bir kulp buluyor.![]()
Biz günde 12 kez küsüp barışıyoruz
Tarih yazıyoruz kardo. @sokak sanati![]()
Rica ederim demeyeceğim...! Sadece 1 hafta düşük verdim diye geçen hafta yazdığın mesajlarını unutmadım ama yine de objektif oylarım devam edecek. 😉
Evet o mesajlar aklıma geldi şimdi güzel yazmıştın @Çiğdem- göstertmişti.Galiba bu haftayada tarih yazarız sonra sen elenirsin
O mesajlardasmiley vardı bende zamanında düşük verdim. Sonrasında ki Yiğit ile olan konuşmaları okusan sorun etmediğimi anlardın.
![]()
Bu sefer ipleri kopardım.