MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

Yeni taşındık diyon ama karşı komşunun maşallah analizi yapılmış.
Dur internetin yok müziği ben yapayım "dım dım dım dıııı dırı dı dırııı"
Hayırlı olsun bu arada.

Asansörde karşılaştık ellerinde kitaplar filan vardı keşke çarpsaydım kıza romantik bir an olurdu ya da kafamı asansörün kapısına sıkıştırırdı bilemem
Eyvallah aga sağol

Asansörde karşılaştık ellerinde kitaplar filan vardı keşke çarpsaydım kıza romantik bir an olurdu ya da kafamı asansörün kapısına sıkıştırırdı bilemem
Eyvallah aga sağol
Sanki evren sizi bir araya getirmek istiyormuş gibi aga eğer bu tarz birkaç karşılaşma daha olursa bu mesajları değerlendirmelisin bence.

Dibine kadar hem de
Son bölümde yine çaldı, tam vermezsek ayıp olur

Maalesef zayıf noktamdan yakaladı beni, bu şarkıyı harcayamam

Önümüzdeki haftadan itibaren eski tarifeye döneriz
senin puan için kırgın çiçekler ile yarışman ile aynı cnm biraz aklınızı akrıştırayım ayoll sunucu olarak

@MasacRE- ya tam puanımı vericem üzgünüm
(
Adaletli juri olarak kim neyi hak ediyorsa onu ver tabi cnm

senin puan için kırgın çiçekler ile yarışman ile aynı cnm biraz aklınızı akrıştırayım ayoll sunucu olarak

Adaletli juri olarak kim neyi hak ediyorsa onu ver tabi cnm
Anlamadım ki mesajını aklım karışsın

Anlamadım ki mesajını aklım karışsın
Sen sırf puan almak için antisi olduğun diziyi seçsen deniz sana düşük verebilirdi tolstoyevskide o hesap diyorum ayoll şuna özel yetkiden 0 vereyimde görsün

Allah kahretsin seni 1 vermeye hazırken şarkıyıcı görünce tam veresim geldi.sss
En sevdiğim arkadaşımın sen olduğunu söylemiş miydim
Yalnız umarım kandırmıyorsundur beni nedense pek inanamadım sana @Bully sever mi Efe böyle eski şarkıları sen bilirsin

Sen sırf puan almak için antisi olduğun diziyi seçsen deniz sana düşük verebilirdi tolstoyevskide o hesap diyorum ayoll şuna özel yetkiden 0 vereyimde görsün
Böyle çıkarcıları istemiyoruz

En sevdiğim arkadaşımın sen olduğunu söylemiş miydim
Yalnız umarım kandırmıyorsundur beni nedense pek inanamadım sana @Bully sever mi Efe böyle eski şarkıları sen bilirsin
Ne çok severim ben @Bully kardeşim bilir

@Tolstoyevski'nin İçerde antisi olduğundan haberim yoktu bak, o zaman puanımı yarı yarıya düşürebilirim

Antisi ne demek?
Erkin Koray şarkıları çalan bir diziye nasıl düşman olabilirim ki?

Fakat @denizz19 sırf diziye düşman diye 1-2 verecekmiş.