MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Ben ince hesap yapsam ilk bir puan vereceğim insan sensin be
asıl sen beni geçmek için her hafta 1 veriyorsun bana
Kaç kez yüksek verdim be gözüne dizine dursun

Benim gözüm her zaman yükseklerdedir, seni geçmek gibi düşük bir hedef koymam asla kendime

puana bak billy yine sıvamış
aşık veysele iki puan mirkete 10 puan
dede bu yüzden elendi işte hep hainler yüzünden

Benim gözüm her zaman yükseklerdedir, seni geçmek gibi düşük bir hedef koymam aslında kendine
O kim ki rakibin olsun her katıldığında ilk haftalarda elenen yarışmacı birkez şansa ilerledi diye ego gösterisi yapıyo

@denizz19 le @vadikızı okuma gözlüğü kullanmış burda, verdiğim puanı görememişler sanırım
dur yazıyla yazayım göçük dört puan kılçık üç puan

Valla @Tolstoyevski ye güvenip yolumuzu değiştirdik inşallah sonu hüsran olmaz
Tolstoyevski sen de 6 puan inadını kırarsın herhalde haftaya hatta tam puan verebilirim demiştin beklerim tam puanını ona göre

NORMAL şartlarda elenmenin yanından bile geçmemen lazım, ama sanırım bu hafta bir hayli zorlu hafta olacak. @OzaN bile Her Gece ile geliyor galiba. Ama yine de Feridun'unki de çok iyi yorum, akustik şeklinde olması belki sıkıntı çıkarabiir.

O kim ki rakibin olsun her katıldığında ilk haftalarda elenen yarışmacı birkez şansa ilerledi diye ego gösterisi yapıyo
La ikinci kez katılıyorum yarışmaya sen kendine bak kaç yıldır forumdasın ne başarın var

Benim gözüm her zaman yükseklerdedir, seni geçmek gibi düşük bir hedef koymam asla kendime
Hadi oradan bu sezon hiçbir şansın yok işte bari masacreyi geçeyim de sıvacılarla dalga geçeyim öyle teselli bulayım diyorsundur sen şimdi

İşte düşük profilli olduğu için benim hedeflerimi kestirememesi normal

En zayıf sezonda da parlasın bir zahmet artık, biz başarıya doymuş kişileriz zaten gençlere de şans tanımak lazım

O tarihte oluruz tabii nolcak ben sana şahit olurum, @destere'ye @Harunnn60 olsun

Ben yüksek verdim üstada ama kurtaramadım, @MasacRE- ince hesaplar yapıp basmış düşük puanı
ben artık sözlere kanmıyorum kulağımla duyacağım gözlerimle göreceğim öyle karar vereceğim
Mustafa Sandalıda getiririz @destere sinirden köpürür
Şımartma şunları.
aaa bende kimi unuttum diyorum ayoll @xemrexxx gülünce aklıma geldi kambersiz düğün olmaz oda sahnede oynasın bari assolist kıvırır ayoll

O tarihte oluruz tabii nolcak ben sana şahit olurum, @destere'ye @Harunnn60 olsun

Ben yüksek verdim üstada ama kurtaramadım, @MasacRE- ince hesaplar yapıp basmış düşük puanı
bakalım haftaya o ince hesaplar ağaçkakanı kurtaracakmı haftaya bende incelteceğim

bu arada benim şahidimde kız olmalı başka türlü evlenmem

Hadi oradan bu sezon hiçbir şansın yok işte bari masacreyi geçeyim de sıvacılarla dalga geçeyim öyle teselli bulayım diyorsundur sen şimdi
Efe'ye de dediğim gibi bunlar senin düşük profilli düşüncelerin

Ben sıvacılarla en büyük dalgamı geçen sezon geçtim zaten ki bu sezon da iddialıyım

Msnin ilk all starında yarı final gördüm 4. Olmuştum bir kere de Çeyrek Final 4 kez katıldım
O zamanlar ben olsaydım hesaplaşırdık senle, seçenek bolmuş tabi şimdi seçecek adam kalmamış
Teoman, Dumanla falan ezer geçerdim seni