çikinella sallamış o zamanZeki Müren benim.Listeye baksan da anlardın benden başka kim Zeki'yi seçsin.
![]()
çikinella sallamış o zamanZeki Müren benim.Listeye baksan da anlardın benden başka kim Zeki'yi seçsin.
![]()
Beşinci olursam yakarım buraları2.Puan Durumu
1 Ferhat Göçer 87
2 Mirkelam 82
3 Erkin Koray 78
4 Zeki Müren 73
5 Mehmet Erdem 66
6Feridun Düzağaç 64
7 Emre Altuğ 63
8 Rafet El Roman 62
9 Murat Dalkılıç 61
10Aşık Veysel 50
2.Puan Durumu
1 Ferhat Göçer 87
2 Mirkelam 82
3 Erkin Koray 78
4 Zeki Müren 73
5 Mehmet Erdem 66
6Feridun Düzağaç 64
7 Emre Altuğ 63
8 Rafet El Roman 62
9 Murat Dalkılıç 61
10Aşık Veysel 50
Feridun'a yaptığım tüm desteklere rağmen 5 az.@MasacRE- OYLARI
9 Erkin Koray - Komşu Kızı
8 Murat Dalkılıç - Neyleyim İstanbul'u
7 Mehmet Erdem - Haydi Gel Gidelim
6 Ferhat Göçer - Üzüm
5 Zeki Müren - Dargın Ayrılmayalım
4 Emre Altuğ - Yani
3 Mirkelam - Tavla
2 Aşık Veysel - Mecnunum Leylamı Gördüm
1 Rafet El Roman - Beni Affeder misin
Ben kimseyle düşman kesilmem forumda tartışırım falan ama ertesi gün bana samimi gelirse bende samimi karşılık veririm evet önceden laf atıyodum Umut'a çünkü o başlatmıştı.Benim senin ile ilgili bir sözüm vardır @mrt-06 da bunu biliyor o yüzden no problem![]()
Aramızı bozmaya çalışıyor sarılalım sıkı sıkı.![]()
Söylediğim şey bununla alakalı değilBen kimseyle düşman kesilmem forumda tartışırım falan ama ertesi gün bana samimi gelirse bende samimi karşılık veririm evet önceden laf atıyodum Umut'a çünkü o başlatmıştı.Sonra normale döndük biz hep öyleyiz zaten.
![]()
Neyse insanların arkasından konuşma bir daha.Söylediğim şey bununla alakalı değilama boşver severim yine de seni
![]()
Hayırdır neyle ilgileniyon vadikızı ile ilgilioda duysun bakım
yok anlık puan durumlarında değiştirmedim son puan durumunu değiştiricem anlıklarıda dğeiştirmek için sonuclara ara vermek gerekirdi2.puan durumunda zirvedeyim güzel @Çiğdem- Faji'nin puanlar değiştirilmiş şekilde dimi![]()
TamamNeyse insanların arkasından konuşma bir daha.))
Potansiyelin ile. Trollenecek potansiyelinden bahsediyorum.![]()