Mehmet Erdem'in Sıla ile düetini bulmam lazım yoksa da yaratırız sorun değilBen de geçen hafta Mektup yollarsın sanmıştım ama sen başka bir şey yolladın
Düet olmasa da coveri vardır mutlakaMehmet Erdem'in Sıla ile düetini bulmam lazım yoksa da yaratırız sorun değil
Bence de öyle yap Sonra sinirlenmeyelim .ss
erkin ile feriduna vermesi zor gibi puan hesaplarken kim kime vermiş hiçte dikkat emtiyorumkı puanloarı hesaplıyorum hızlıcaBana daha önce de 1 verdiği oldu ama tama yakın verdiği de oldu Tabii Erkin ve Feridun'a genel olarak yüksek vermiş olması düşündürücü
Ama Faji sürprizleri sever, ters de olmayabilir gibi geliyor bana bir geleydi foruma
Amacı farklıysa bilemem ben size takılmak amaçlı yazıyorum şu ana kadar Umut'un lafına göre size ciddi bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.
ben kim kimle yarışıyor aklımda tutmuyorum sen kimdin@xemrexxx gerçek bize biat etti hainlik edeceğini sanmıyorum.
Süper olurMehmet Erdem'in Sıla ile düetini bulmam lazım yoksa da yaratırız sorun değil
Süper olurMehmet Erdem'in Sıla ile düetini bulmam lazım yoksa da yaratırız sorun değil
Aramızı bozmaya çalışıyor sarılalım sıkı sıkı.Ben Efe'ye karşı Çiğdem'e karşı da yapıyorum bunu. Yada @MasacRE- 'yi gruptan attırmak için ne troller yaptım. Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Vadikızı ablamızda da potansiyel var ilgileniyoruz.
Zeki Müren benim. Listeye baksan da anlardın benden başka kim Zeki'yi seçsin.ben kim kimle yarışıyor aklımda tutmuyorum sen kimdin
Doğru 2 ayrı puan durumu da bulunsun elinde, Faji'nin açıklamasına göre şey edersinerkin ile feriduna vermesi zor gibi puan hesaplarken kim kime vermiş hiçte dikkat emtiyorumkı puanloarı hesaplıyorum hızlıca
sonradan uğraşmamak için düzeltmek en iyisi 2.puan durumu geliyor şimdi
Ben Efe'ye karşı Çiğdem'e karşı da yapıyorum bunu. Yada @MasacRE- 'yi gruptan attırmak için ne troller yaptım. Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Vadikızı ablamızda da potansiyel var ilgileniyoruz.
Çok çift yüzlüsün ama neyseAramızı bozmaya çalışıyor sarılalım sıkı sıkı.
Bu şimdi tersten mi düzden mi.2.Puan Durumu
1 Ferhat Göçer 87
2 Mirkelam 82
3 Erkin Koray 78
4 Zeki Müren 73
5 Mehmet Erdem 66
6Feridun Düzağaç 64
7 Emre Altuğ 63
8 Rafet El Roman 62
9 Murat Dalkılıç 61
10Aşık Veysel 50