MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Sonuçları

@Bully @denizz19 @MasacRE- @mrt-06 @Tolstoyevski çocuklar önceki oylarınıda inceledim fajinin erkine feriduna emreye genelde iyi zirvelerde vermiş zekiyle ferhatı düşük oylamış bu oylar ters sanırım ben son puan durumuna tersden geçeyim düzsede tekrar çeviririz ama uğraşmamak için müdahele etsek iyi olur sanırım anlık puan durumlarında düzeltme yapmacam son puan durumuna yapıcam onuda belirteyim :A

Yemin ediyorum benimle kafayı bozdu.:F

Hakaret et, küfret sonra ben plancı olayım. Yok böyle bir dünya. İnan zerre umrumda değilsin sadece trollemek amaçlı buradayım ve keyifli vakit geçirmek niyetim. Bana şeytansın, müsveddesin, uvubesin diyen sensin. Gördüm o profil mesajını ama haklı olduğum onlarca şikayetime geri dönmeyen yönetim buna yine dönmez diye ilgilenmedim. İlgilenmediğim için bu gece de üzerime oynamaya çalışıyor.

Seninle baş edemediğim falanda yok. O nasıl güzel bir rüyaymış.:F Ben burada 2 taraflı üst yöneticiye rağmen tüm karalamalara rağmen seninle baş edip ilişkilerimi düzelttim. Seninle zaten baş ettim. Benim amacım muhatap olmak istediklerim ile konuşmak. Onun dışında kavga edelim falan değil he ince laf sokarız o ayrı.😛

Bu gece beni ağır ağır karalama niyetinde olanlara karşı bu açıklamayı yaptım..

@Bully @denizz19 @MasacRE- @mrt-06 @Tolstoyevski çocuklar önceki oylarınıda inceledim fajinin erkine feriduna emreye genelde iyi zirvelerde vermiş zekiyle ferhatı düşük oylamış bu oylar ters sanırım ben son puan durumuna tersden geçeyim düzsede tekrar çeviririz ama uğraşmamak için müdahele etsek iyi olur sanırım anlık puan durumlarında düzeltme yapmacam son puan durumuna yapıcam onuda belirteyim :A
Bu @OzaN @FaJi @ozmoturk'den bana hayırlı bir şey gelmeyecek mi? :T

@tolgab oyları
10 - Ferhat Göçer
9 - Mirkelam
8 - Feridun Düzağaç
7 - Mehmet Erdem
6 - Murat Dalkılıç
5 - Rafet El Roman
4 - Aşık Veysel
3 - Erkin Koray
2 - Emre Altuğ
1 - Zeki Müren

Bence de öyle yap Sonra sinirlenmeyelim .ss

Bana daha önce de 1 verdiği oldu ama tama yakın verdiği de oldu :A Tabii Erkin ve Feridun'a genel olarak yüksek vermiş olması düşündürücü :A

Ama Faji sürprizleri sever, ters de olmayabilir gibi geliyor bana bir geleydi foruma :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961