o kendini pandikleyip dursun ancaTers pandik atmış sana@sokak sanati
o kendini pandikleyip dursun ancaTers pandik atmış sana@sokak sanati
Hadi hadi git yat yatağına ne icraat yapıyorsan yap uyu sonra
bana aşık olduğunuda bilmiyordur kadın şimdiannemde şıkıstırıyor işte tam hastalığı atlatmak için uyuman lazım diyorbiraz daha takılıp yatıcam mecbur hala halsizim zaten
Bu @EFE UYSAL kimlerle uğraştığının farkında değil kardoKim çıkarmışsa aferin ona bak bu hafta konu açamadım aşırı yoğunluktan ne olacak benim gibi modu görevden mi atacanız.Hadi yapın da göreyim sizi, siyah rengi de özlemiştim gerçi rahata da erebilirim fena olmayabilir.
Ben @MasacRE- kardeşimi yarı yolda komam, sıvacılar arasındaki hiyerarşi ve dostluk kırılmaz bir bütündür her zaman.
hhahah ayy annemin senden haberi olsa kalptan gider ayoll allah korusunbana aşık olduğunuda bilmiyordur kadın şimdibari onu söyleme
Bol bol su iç ilaçlarını zamanında iç abla aksatma temiz hava al yeterli senin için ama annen doğru söylüyo uyuyup dinlenmem gerekli daha çabuk iyileşesinannemde şıkıstırıyor işte tam hastalığı atlatmak için uyuman lazım diyorbiraz daha takılıp yatıcam mecbur hala halsizim zaten
demekki haftada beş basket maçı olsa @MEnes yaşadı konu açmakta hiç sıkıntı çekmez5 konu açma işi çıktığından beri yarışmaları ihmal eder oldunKim çıkardıysa bu kuralı ne iyi yapmış
Favorim belli oldu sankişarkıların hepsini ilk kez dinledim. Birini hiç begenemedim2 tane idare eder. 2 tanede paylasilmamis ama biliyorum ben hangileri
Bakalim hele bi hepsi paylaşılsin recapa göre değerlendiririm
eee şimdi bu iş nasıl olacak yani? kadın kalpten gitmesin diye ömür boyu böyle fındık bahçesinde bir tarafımız dona dona bekleyecekmiyiz senihhahah ayy annemin senden haberi olsa kalptan gider ayoll allah korusun
@Bully @EFE UYSAL @MasacRE- @sokak sanati
Siz kimsinizla sizden korkıcaz boş sıvacıda başka Nesin neyse tartışmayalım bugin el clasico varBu @EFE UYSAL kimlerle uğraştığının farkında değil kardo
Anne değil de baba öğrenirse sıkıntı büyükhhahah ayy annemin senden haberi olsa kalptan gider ayoll allah korusun
eee şimdi bu iş nasıl olacak yani? kadın kalpten gitmesin diye ömür boyu böyle fındık bahçesinde bir tarafımız dona dona bekleyecekmiyiz seni)
aa babam öğrenirse @destere gider bu seferde ayoll eski muhtar tüfekleri varAnne değil de baba öğrenirse sıkıntı büyük
Yanına istemem dediğin Nihan gelmişEmir Kozcuoglu konuk geldi bu hafta. Bu teşrifi biraz övmeni beklerdim.
hhahah ayy annemin senden haberi olsa kalptan gider ayoll allah korusun
1 günlük barış anlaşması imzalayalım el clasicoda aynı takımı destekleyeceğiz neticedeSiz kimsinizla sizden korkıcaz boş sıvacıda başka Nesin neyse tartışmayalım bugin el clasico var
baba erken uyuyormuş ruhu duymaz onun ama anneler tehlikelidir bir gözleri hep oda kapısındadır ne haltlar yiyor çocuğum diye tetikte beklerlerAnne değil de baba öğrenirse sıkıntı büyük
Yanına istemem dediğin Nihan gelmişhevesimi kaçırdı
sanki oğlunu dövmeyenler çokmu iyi iş yapmış? zamanında baban kafana kürekle vursaydı sen şimdi konunun afişlerini kozalakla batırmazdınKızını dövmeyen Dizini döver dememişler boşa.😛
Ronaldo ve Real başka be birde Nadalcı olaydın1 günlük barış anlaşması imzalayalım el clasicoda aynı takımı destekleyeceğiz neticedeSenle anlaşabildiğim tek konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?