MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Favorim belli oldu sanki:love1: şarkıların hepsini ilk kez dinledim. Birini hiç begenemedim :ppp: 2 tane idare eder. 2 tanede paylasilmamis ama biliyorum ben hangileri :A
Bakalim hele bi hepsi paylaşılsin recapa göre değerlendiririm

Kim çıkarmışsa aferin ona bak bu hafta konu açamadım aşırı yoğunluktan ne olacak benim gibi modu görevden mi atacanız. :A :A Hadi yapın da göreyim sizi, siyah rengi de özlemiştim gerçi rahata da erebilirim fena olmayabilir. :A

Ben @MasacRE- kardeşimi yarı yolda komam, sıvacılar arasındaki hiyerarşi ve dostluk kırılmaz bir bütündür her zaman. :A
Bu @EFE UYSAL kimlerle uğraştığının farkında değil kardo :A

annemde şıkıstırıyor işte tam hastalığı atlatmak için uyuman lazım diyor :F biraz daha takılıp yatıcam mecbur hala halsizim zaten :A
Bol bol su iç ilaçlarını zamanında iç abla aksatma temiz hava al yeterli senin için ama annen doğru söylüyo uyuyup dinlenmem gerekli daha çabuk iyileşesin :A:A

Favorim belli oldu sanki:love1: şarkıların hepsini ilk kez dinledim. Birini hiç begenemedim :ppp: 2 tane idare eder. 2 tanede paylasilmamis ama biliyorum ben hangileri :A
Bakalim hele bi hepsi paylaşılsin recapa göre değerlendiririm

Emir Kozcuoglu konuk geldi bu hafta. Bu teşrifi biraz övmeni beklerdim.:A

Siz kimsinizla sizden korkıcaz boş sıvacıda başka Nesin neyse tartışmayalım bugin el clasico var :A:A
1 günlük barış anlaşması imzalayalım el clasicoda aynı takımı destekleyeceğiz neticede :A Senle anlaşabildiğim tek konu :A