Sana tekmeyi atıyoruz hayırlısıyla![]()
Forumun bensiz yapabileceğini bilsem banlarım ama forumun bana ihtiyacı var maalesefmuhteşem oylarımı sana yolluyorum hogatha hayrını gör
denemek lazım bence banla kendini şöyle bir beş altı ay bakalım noluyor![]()
@destere de sende olmazsa olmazlarısınız tabikide forumun diyeyim ve ikinizi uyuşturayımForumun bensiz yapabileceğini bilsem banlarım ama forumun bana ihtiyacı var maalesef![]()
beni öveceksen öv ama övgüye layık olmayanları niye övüyorsun anlaşılır şey değil
hhahah ikinizi uyusturmak içinbeni öveceksen öv ama övgüye layık olmayanları niye övüyorsun anlaşılır şey değil![]()
büyük sonuçlarda hayal kırıklıkları var bakmak içimden gelmiyor hainler dedeye yanlış yapmışhhahah ikinizi uyusturmak içinsen büyük sonuclara bak
![]()
topaç sen düşük oy verirsen kıyarlar tabi şimdi gelip burda ağlaman boşunaÜstada kıymışlar yazıklar olsun![]()
Ben 10 üzerinden 7 puan verdim düşükmübüyük sonuçlarda hayal kırıklıkları var bakmak içimden gelmiyor hainler dedeye yanlış yapmış
topaç sen düşük oy verirsen kıyarlar tabi şimdi gelip burda ağlaman boşunazamanında yediğin hurmalar dedeyi çökertmiş
![]()
sen biraz daha bonkör davransan iki üç kişi biraz daha bol puan verse şimdi elenmemişti aşık dedeBen 10 üzerinden 7 puan verdim düşükmü![]()