Sana tekmeyi atıyoruz hayırlısıyla
Forumun bensiz yapabileceğini bilsem banlarım ama forumun bana ihtiyacı var maalesefmuhteşem oylarımı sana yolluyorum hogatha hayrını gör
denemek lazım bence banla kendini şöyle bir beş altı ay bakalım noluyor
@destere de sende olmazsa olmazlarısınız tabikide forumun diyeyim ve ikinizi uyuşturayımForumun bensiz yapabileceğini bilsem banlarım ama forumun bana ihtiyacı var maalesef
beni öveceksen öv ama övgüye layık olmayanları niye övüyorsun anlaşılır şey değil@destere de sende olmazsa olmazlarısınız tabikide forumun diyeyim ve ikinizi uyuşturayım
hhahah ikinizi uyusturmak için sen büyük sonuclara bakbeni öveceksen öv ama övgüye layık olmayanları niye övüyorsun anlaşılır şey değil
büyük sonuçlarda hayal kırıklıkları var bakmak içimden gelmiyor hainler dedeye yanlış yapmışhhahah ikinizi uyusturmak için sen büyük sonuclara bak
topaç sen düşük oy verirsen kıyarlar tabi şimdi gelip burda ağlaman boşuna zamanında yediğin hurmalar dedeyi çökertmişÜstada kıymışlar yazıklar olsun
Ben 10 üzerinden 7 puan verdim düşükmübüyük sonuçlarda hayal kırıklıkları var bakmak içimden gelmiyor hainler dedeye yanlış yapmış
topaç sen düşük oy verirsen kıyarlar tabi şimdi gelip burda ağlaman boşuna zamanında yediğin hurmalar dedeyi çökertmiş
sen biraz daha bonkör davransan iki üç kişi biraz daha bol puan verse şimdi elenmemişti aşık dede damlaya damlaya göl olur demişlerBen 10 üzerinden 7 puan verdim düşükmü