MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Abartma la 8. haftadayız bunların en fazla 3'ünde kullanmamışımdır. Yoksa basketçilermiş bilmemneymiş onlar bir takım uydurma laflardır. :A Elimde olsa yalnız bırakır mıyım hiç sizi gelirim elbette sıvamaya ama boş zaman çok az oluyor foruma girmek zor oluyor. :A

Bakalım bu kritik zamanlarda bir şekilde halledip göndereceğiz oylarımızı. Sandıklara sahip çıkmak boynumuzun borcudur. :A
ben br hafta kullanamadım o da nolmuştu çok sinir olmuştum @sokak sanati na sanırım ondan kullanmamıştım :) @Çiğdem- bizi oklavayla evire çevire çok pis hacamat etti işte bazen şiddeti sevmesemde (özellikle bana uygulanan şiddeti ) yinede işe yaradığı söyleyebilirim o oklava darbelerinden sonra bir gün bile aksatmadım oylamayı demekki hogatha sana gerekli yaptırımları uygulamıyor uygulasa böyle boşlamazsın yok işmiş şuymuş buymuş insan korkunca işi mişi boşveriyor koşturarak oylama geliyor kendimden biliyorum :)

ben br hafta kullanamadım o da nolmuştu çok sinir olmuştum @sokak sanati na sanırım ondan kullanmamıştım :) @Çiğdem- bizi oklavayla evire çevire çok pis hacamat etti işte bazen şiddeti sevmesemde (özellikle bana uygulanan şiddeti ) yinede işe yaradığı söyleyebilirim o oklava darbelerinden sonra bir gün bile aksatmadım oylamayı demekki hogatha sana gerekli yaptırımları uygulamıyor uygulasa böyle boşlamazsın yok işmiş şuymuş buymuş insan korkunca işi mişi boşveriyor koşturarak oylama geliyor kendimden biliyorum :)
Hhaha falakaya yatırmıstık @destere yi :F bu hafta @MEnes hastalığıma denk geldi ayoll yoksa bukadar serbest bırakıymıydım ben onu :A

Gerekirse gerektiği şekilde icraat de yaparız, bizim ayarımızla oynamayın, sabrımızı test etmeyin eey yarışmacılar. :A :A
5 konu açma işi çıktığından beri yarışmaları ihmal eder oldun :A Kim çıkardıysa bu kuralı ne iyi yapmış :A

5 konu açma işi çıktığından beri yarışmaları ihmal eder oldun :A Kim çıkardıysa bu kuralı ne iyi yapmış :A
Kim çıkarmışsa aferin ona bak bu hafta konu açamadım aşırı yoğunluktan ne olacak benim gibi modu görevden mi atacanız. :A :A Hadi yapın da göreyim sizi, siyah rengi de özlemiştim gerçi rahata da erebilirim fena olmayabilir. :A
@MasacRE- denen boş insan karşısında bizi desteklemelisin :A:A:A
Ben @MasacRE- kardeşimi yarı yolda komam, sıvacılar arasındaki hiyerarşi ve dostluk kırılmaz bir bütündür her zaman. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan