Siz kimsinizla sizden korkıcaz boş sıvacıda başka Nesin neyse tartışmayalım bugin el clasico var
İşte halkın moderatoru. Bu birliği bu çeteyi anca sen dağıtırsın.
Siz kimsinizla sizden korkıcaz boş sıvacıda başka Nesin neyse tartışmayalım bugin el clasico var
nihan kim la neslihandanmı bahsediyorsunuz tam anlayamadım olayı@destere turşusu memnun olsun diye getirdik onu yoksa Asu Zeynep Emir bana yetiyordu.
Yeni farkettim degistirmissiniz fotolari. Gündüz Zeynep yoktu@destere turşusu memnun olsun diye getirdik onu yoksa Asu Zeynep Emir bana yetiyordu.
nihan kim la neslihandanmı bahsediyorsunuz tam anlayamadım olayı
Yeni farkettim degistirmissiniz fotolari. Gündüz Zeynep yoktu
baba erken uyuyormuş ruhu duymaz onun ama anneler tehlikelidir bir gözleri hep oda kapısındadır ne haltlar yiyor çocuğum diye tetikte beklerler
aa evet babam erken yatıyor çalısıyor adamcağız ama annem sanki evden kaçacakmısım gibi bekliyorAnne değil de baba öğrenirse sıkıntı büyük
@Çiğdem- de izin verirse derslerini verelimİşte halkın moderatoru. Bu birliği bu çeteyi anca sen dağıtırsın.
sanki oğlunu dövmeyenler çokmu iyi iş yapmış? zamanında baban kafana kürekle vursaydı sen şimdi konunun afişlerini kozalakla batırmazdın
Nadal da kimmiş Federer varken Geçen gördük işte adam 36 yaşında bir güzel tokatladı sizinkiniRonaldo ve Real başka be birde Nadalcı olaydın
O bir kere olur Roland Garrosta görecez bakalım Toprağın ağasını geçebilecekmiNadal da kimmiş Federer varken Geçen gördük işte adam 36 yaşında bir güzel tokatladı sizinkini
@Çiğdem- de izin verirse derslerini verelim
Zaten Roland garrosda olmasa Nadal diye birinin varlıı bile belli olmayacak Ayrıca bir kere deyip küçümseme bakalım 36 yaşına geldiğinde Nadal ne durumda olacakO bir kere olur Roland Garrosta görecez bakalım Toprağın ağasını geçebilecekmi
@destere seninki ayollBu haftaki şarkımız Mirkelam'ın Her Gece'nin ardından ikinci şarkısı olan, Mirkelam denilince 90'lar denilince akla ilk gelen şarkılardan olan: "Tavla"
Tam puanlarınıza talibiz, pek eğlenceli olan klibini de izlemenizi öneririm.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab
evet @MasacRE- yani bende aslında sağlam dururum arkadaşlarımın yanında ama işte düşmanlar zayıf noktamızı yakalamış olayın içine kız girerse benden ümidi kesin )Çiğdem kim. Allah'ın paçozundan ne izni alacağım. Bu grubun zayıf halkası @MasacRE- . Birde Rte konusunda @Doğu zayıf halka. Rte deyince Doğu ortalığı inletir. Sende Rte'cisin oradan Doğu'ya yürü. Doğu'tu saf dışı bırak. Doğu'nun gittiğini görünce zaten ekinde hançer ile @MasacRE- bekliyor hep oda saplar ayrılır gruptan. @destere 'nin zaafı zaten mahkum. Bi kız buluruz ve grubu bitirirsin. Sana güveniyorum takıldığın yer olursa sor bana..
La sen hala bizim grubu dağtabileceğini mi sanıyon ciddi ciddiÇiğdem kim. Allah'ın paçozundan ne izni alacağım. Bu grubun zayıf halkası @MasacRE- . Birde Rte konusunda @Doğu zayıf halka. Rte deyince Doğu ortalığı inletir. Sende Rte'cisin oradan Doğu'ya yürü. Doğu'tu saf dışı bırak. Doğu'nun gittiğini görünce zaten ekinde hançer ile @MasacRE- bekliyor hep oda saplar ayrılır gruptan. @destere 'nin zaafı zaten mahkum. Bi kız buluruz ve grubu bitirirsin. Sana güveniyorum takıldığın yer olursa sor bana..
Anca kendini avut daha 30 yasında adam 36 yaşına gelince grand slamde tahtı Federerden alacaktırZaten Roland garrosda olmasa Nadal diye birinin varlıı bile belli olmayacak Ayrıca bir kere deyip küçümseme bakalım 36 yaşına geldiğinde Nadal ne durumda olacak
mirket geçen hafta batırmıştı bu hafta daha bir ayrıntısıyla şarkıları inceleyemedim gecenin ilerleyen satine kaldı artık@destere seninki ayoll
evet @MasacRE- yani bende aslında sağlam dururum arkadaşlarımın yanında ama işte düşmanlar zayıf noktamızı yakalamış olayın içine kız girerse benden ümidi kesin )
@OzaN senin üzerine oynamıs resmen cnm videoyu açsana birmirket geçen hafta batırmıştı bu hafta daha bir ayrıntısıyla şarkıları inceleyemedim gecenin ilerleyen satine kaldı artık
36 yaşına geldiğinde tenis hayatının devam edeceğini bile sanmam oyunu çok fiziğe dayalı bu yaştan sonra devamlı düşecektir Federer'i de geçemezAnca kendini avut daha 30 yasında adam 36 yaşına gelince grand slamde tahtı Federerden alacaktır