MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

@Çiğdem- de izin verirse derslerini verelim:A:A

Çiğdem kim. Allah'ın paçozundan ne izni alacağım.:A Bu grubun zayıf halkası @MasacRE- . Birde Rte konusunda @Doğu zayıf halka. Rte deyince Doğu ortalığı inletir. Sende Rte'cisin oradan Doğu'ya yürü. Doğu'tu saf dışı bırak. Doğu'nun gittiğini görünce zaten ekinde hançer ile @MasacRE- bekliyor hep oda saplar ayrılır gruptan. @destere 'nin zaafı zaten mahkum. Bi kız buluruz ve grubu bitirirsin. Sana güveniyorum takıldığın yer olursa sor bana..

O bir kere olur Roland Garrosta görecez bakalım Toprağın ağasını geçebilecekmi:A:A
Zaten Roland garrosda olmasa Nadal diye birinin varlıı bile belli olmayacak :A Ayrıca bir kere deyip küçümseme bakalım 36 yaşına geldiğinde Nadal ne durumda olacak :A

Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın Her Gece'nin ardından ikinci şarkısı olan, Mirkelam denilince 90'lar denilince akla ilk gelen şarkılardan olan: "Tavla"

Tam puanlarınıza talibiz, pek eğlenceli olan klibini de izlemenizi öneririm. :)

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab
@destere seninki ayoll :A :A :A

Çiğdem kim. Allah'ın paçozundan ne izni alacağım.:A Bu grubun zayıf halkası @MasacRE- . Birde Rte konusunda @Doğu zayıf halka. Rte deyince Doğu ortalığı inletir. Sende Rte'cisin oradan Doğu'ya yürü. Doğu'tu saf dışı bırak. Doğu'nun gittiğini görünce zaten ekinde hançer ile @MasacRE- bekliyor hep oda saplar ayrılır gruptan. @destere 'nin zaafı zaten mahkum. Bi kız buluruz ve grubu bitirirsin. Sana güveniyorum takıldığın yer olursa sor bana..
evet @MasacRE- yani bende aslında sağlam dururum arkadaşlarımın yanında ama işte düşmanlar zayıf noktamızı yakalamış:) olayın içine kız girerse benden ümidi kesin :))

La sen hala bizim grubu dağtabileceğini mi sanıyon ciddi ciddi :A

Anca kendini avut daha 30 yasında adam 36 yaşına gelince grand slamde tahtı Federerden alacaktır :A:A
36 yaşına geldiğinde tenis hayatının devam edeceğini bile sanmam oyunu çok fiziğe dayalı bu yaştan sonra devamlı düşecektir Federer'i de geçemez :A