MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Yani şimdi bir tarafta ben varım sıvacı arkadaşın diğer tarafta kötü codmin @Bully ve @EFE UYSAL var artık sen daha iyi bilirsin kimin yanında olacağını ben sana bir şey demiyorum :A
Maalesef yine yalnız kaldın boş sıvacı anca artık böyle boş boş lakırdanırsın bu senin elenmene sebep olacak bilesin :A:A

La senin yanında kim dursun, geçen hafta oy bile kullanmadı adamlar seni takan yok :A

@Doğu zaten senin yanında yer almaz, ikili oynamayı tercih eden bir sıvacımızdır kendisi :A
Sen öyle san, bak @MEnes de geldi şimdi o sana cevabını verir :A Ha oylamayı adil bir şekilde yaparlar o ayrı bir mesele ama benim yanımda dururlar :A

sarkin iyiyse yine güzellik yaparım sana :A
Şarkım iyi bence ya, umarım beğenirsin :D

Sen öyle san, bak @MEnes de geldi şimdi o sana cevabını verir :A Ha oylamayı adil bir şekilde yaparlar o ayrı bir mesele ama benim yanımda dururlar :A

Şarkım iyi bence ya, umarım beğenirsin :D

basketten bahsetmişsindir ondan
koşturmuştur @MEnes ondan umudu kes bence :)
Biz her daim dostlarımızın yanındayız sayın sıvacı kardeşlerim. Lakin ki şu aralar yoğunluk hat safhada. :A Bu hafta hiç bir yarışmaya oy kullanamadım mesela fark edilmiştir. :A Ama bu hafta kritik durumda olan yoldaşımız için elimizi taşın altına koyarız elbette. :A

Biz her daim dostlarımızın yanındayız sayın sıvacı kardeşlerim. Lakin ki şu aralar yoğunluk hat safhada. :A Bu hafta hiç bir yarışmaya oy kullanamadım mesela fark edilmiştir. :A Ama bu hafta kritik durumda olan yoldaşımız için elimizi taşın altına koyarız elbette. :A
nasılda sıvayıp bıraktı :) la her hafta yoksun bir bu haftamı tüydüğünü sanıyorsun:) insan biraz harbi olur deki ben basketçi sapları seviyorum de canımızı ye:) yani yalanda bir yere kadar yutmadık bilesin :)

Evet bu da @Bully e cevap olmuştur herhalde :A Aynen kritik haftalardayız bu dönemde herkes sandığa gidip oyunu kullanmalı :A @Doğu sen de dahil :A

nasılda sıvayıp bıraktı :) la her hafta yoksun bir bu haftamı tüydüğünü sanıyorsun:) insan biraz harbi olur deki ben basketçi sapları seviyorum de canımızı ye:) yani yalanda bir yere kadar yutmadık bilesin :)
Abartma la 8. haftadayız bunların en fazla 3'ünde kullanmamışımdır. Yoksa basketçilermiş bilmemneymiş onlar bir takım uydurma laflardır. :A Elimde olsa yalnız bırakır mıyım hiç sizi gelirim elbette sıvamaya ama boş zaman çok az oluyor foruma girmek zor oluyor. :A
Evet bu da @Bully e cevap olmuştur herhalde :A Aynen kritik haftalardayız bu dönemde herkes sandığa gidip oyunu kullanmalı :A @Doğu sen de dahil :A
Bakalım bu kritik zamanlarda bir şekilde halledip göndereceğiz oylarımızı. Sandıklara sahip çıkmak boynumuzun borcudur. :A

Zeynep'ten mi bahsediyorsun. Zeynep candır. Emir'i kendine aşık edecek bir sempatisi ve seksapalitisi var.:bhr: Zeynep iyidir.
sen bu hafta hakkını kullanmışsın artık başlıktaki afişleri benim isteğimle süslemeye karar verdi @Çiğdem- sen yanlış seçim yapıyorsun :)
Sunuculara ben de dikkat etmemiştim. Şimdi sen söyleyince baktım da bakmaz olaydım rezalet sunucular :A
aaa geçen hafta @destere fazilet hanımları konuk etti bu haftada sokak sanati bunları davet etti işte ayoll :F haftayada @Harunnn60 başkan konukları seçecek beğenicekmisin bakalım @destere :A :A :A