MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

ben br hafta kullanamadım o da nolmuştu çok sinir olmuştum @sokak sanati na sanırım ondan kullanmamıştım
@Çiğdem- bizi oklavayla evire çevire çok pis hacamat etti işte bazen şiddeti sevmesemde (özellikle bana uygulanan şiddeti ) yinede işe yaradığı söyleyebilirim o oklava darbelerinden sonra bir gün bile aksatmadım oylamayı demekki hogatha sana gerekli yaptırımları uygulamıyor uygulasa böyle boşlamazsın yok işmiş şuymuş buymuş insan korkunca işi mişi boşveriyor koşturarak oylama geliyor kendimden biliyorum

Hhaha falakaya yatırmıstık @destere yi
bu hafta @MEnes hastalığıma denk geldi ayoll yoksa bukadar serbest bırakıymıydım ben onu

Gerekirse gerektiği şekilde icraat de yaparız, bizim ayarımızla oynamayın, sabrımızı test etmeyin eey yarışmacılar.
5 konu açma işi çıktığından beri yarışmaları ihmal eder oldun
Kim çıkardıysa bu kuralı ne iyi yapmış

neslihan atgülden başka dişe dokunur bşey yokmuş senin kozalakta hiç bir foka benzemiyor zaten

Emir Kozcuoglu o. Hep güçlü biri. Eleştirme çarparım ağzına.

Ayrıca Miss Turkey güzeli var orada Melisa Aslı. Hazal'da güzeldir. En çirkini Neslihan.

5 konu açma işi çıktığından beri yarışmaları ihmal eder oldun
Kim çıkardıysa bu kuralı ne iyi yapmış
Kim çıkarmışsa aferin ona bak bu hafta konu açamadım aşırı yoğunluktan ne olacak benim gibi modu görevden mi atacanız.
Hadi yapın da göreyim sizi, siyah rengi de özlemiştim gerçi rahata da erebilirim fena olmayabilir.

@MasacRE- denen boş insan karşısında bizi desteklemelisin
Ben @MasacRE- kardeşimi yarı yolda komam, sıvacılar arasındaki hiyerarşi ve dostluk kırılmaz bir bütündür her zaman.