MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

@EFE UYSAL benim has adamım öyle bir şey teklif dahi etme.
) Ayrıca bu tavrın sebebi ile düşük alabilirsin bu hafta çünkü şarkın kötü. Algı yapasım geldi.

@EFE UYSAL benim has adamım öyle bir şey teklif dahi etme.
) Ayrıca bu tavrın sebebi ile düşük alabilirsin bu hafta çünkü şarkın kötü. Algı yapasım geldi.
Tabi o da bana karşı ya has adamın olur senin
Bütün antilere inat ilerleyişimizi sürdüreceğiz
Ayrıca şarkım da gayet güzel milletin kafasını bulandırma

Tabi o da bana karşı ya has adamın olur senin
Bütün antilere inat ilerleyişimizi sürdüreceğiz
Ayrıca şarkım da gayet güzel milletin kafasını bulandırma

Yok Efe kime düşük verse o yükseliyor sen boşa keyfini bozma. Biraz cenabet kendisi.

Çok egolusun neren kusursuz kaç haftadır Feridun elenmedi

Bende artık biz olacağım. Egom ve Ben. Egomu taşıyamiyorum artık ona yeni bir kimlik lazım.

O niye elenmiyorum bende şaşkınım. Neyse Çiğdem yok komplo kuralım gitsin. Sıktı artık.

Ben de senin adamını sevmiyorum her hafta 1 vereyim o zaman biz şarkı mı oyluyoruz şarkıcı mı bir ona karar verin de ona göre oylama yapalım bundan sonra
@Çiğdem-
Bizi kandıracağını ssnıyor böyle yaparak mağdur olacak ve oy toplayacak
Biz her zaman adaletten yanayız, sevmediği sanatçıya zorla yüksek verecek değil ya
masacreden ciddi şekilde bir şikayet var @Bully ve @EFE UYSAL oyları sayılmasın bana komplo kıuruyorlar diyor @destere ne der bakalım ayoll tam adamını hakim yaptım bende
.A

masacreden ciddi şekilde bir şikayet var @Bully ve @EFE UYSAL oyları sayılmasın bana komplo kıuruyorlar diyor @destere ne der bakalım ayoll tam adamını hakim yaptım bende
.A
@destere ye güvenirim bu konularda adildir
Geçen gün @Dosi nin yarışmasında kural değişikliğine karşı çıkıyordu mesela haksızlığa gelemeyen bir arkadaşımızdır kendisi

destere bak o kadar övdüm seni ha ona göre